{ Τελευταία νέα }

Πέτσας για κορωνοϊό: Είναι βέβαιο ότι αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι αλλιώς. Αυτό είναι ξεκάθαρο

Θα υπάρξει παραδειγματική τιμωρία για επαγγελματίες που παραβιάζουν τα μέτρα


Κατηγορίες: Πολιτική

Πέτσας για κορωνοϊό: Είναι βέβαιο ότι αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι αλλιώς. Αυτό είναι ξεκάθαροΜήνυμα σε αυστηρούς τόνους έστειλε σε επαγγελματίες που παραβιάζουν τα μέτρα για την αποτροπή μετάδοσης του κορωνοϊού ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Αναφέρθηκε σε κάποιους λίγους επαγγελματίες που παραβιάζουν τα μέτρα και κερδοσκοπούν σε βάρος των συναδέλφων τους, λειτουργώντας για παράδειγμα, χώρους που θα έπρεπε να είναι κλειστοί μετά τις 12 τα μεσάνυχτα.
«Να γνωρίζουν ότι θα υπάρξει άμεση και παραδειγματική τιμωρία τέτοιων φαινομένων», τόνισε ο κ. Πέτσας και πρόσθεσε πως υπάρχουν συγκεκριμένες καταγγελίες για καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Αθήνα, οι οποίες θα ελεγχθούν τις επόμενες ημέρες.
Ο κ. Πέτσας σημείωσε ότι δεν χρειάζεται να ληφθούν νέα μέτρα για τον κορωνοϊό αν τηρηθούν τα υφιστάμενα.
Σχετικά με την χρήση μάσκας, ο κ. Πέτσας σνέφερε ότι η χρήση της είναι καθολική στους εσωτερικούς χώρους αλλά και στους εξωτερικούς όπου υπάρχει συγχρωτισμός.
 
«Είναι βέβαιο ότι αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι αλλιώς. Αυτό είναι ξεκάθαρο», πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, τονίζοντας ότι παρότι οι ρυθμοί ανάπτυξης εμβολίου και φαρμάκων για τον κορωνοϊό είναι γρήγοροι «ακόμη δεν είμαστε εκεί που θα μας επιτρέψει να χαλαρώσουμε».
 
 

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ