{ Τελευταία νέα }

Πέτσας: Προς παράταση του εγκλεισμού (lockdown) και μετά τις 7 Δεκεμβρίου


Κατηγορίες: Lockdown

Πέτσας: Προς παράταση του εγκλεισμού (lockdown) και μετά τις 7 ΔεκεμβρίουΕξετάζεται η σειρά με την οποία θα ανοίξουν σχολεία, λιανεμπόριο και εστίαση ενώ άφησε «παράθυρο» για το άνοιγμα των κομμωτηρίων.

Παράταση του lockdown και μετά τις 7 Δεκεμβρίου προανήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας μιλώντας στο MEGA.
 
Όπως σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, τα δεδομένα της πανδημίας δείχνουν μία σταθεροποίηση ή και μείωση ενώ υπάρχουν θετικά στοιχεία. Τα εξιτήρια είναι περισσότερα από τις εισαγωγές ασθενών και αυξάνει ο αριθμός των απλών κενών κλινών.
Ο κ. Πέτσας τόνισε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να έχουν ολοκληρωθεί οι εμβολιασμοί των πολιτών κατά του κορωνοϊού μέχρι το τέλος Ιουνίου, τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Οι εμβολιασμοί θα ξεκινήσουν τέλη Δεκεμβρίου με αρχές Ιανουαρίου και η κυβέρνηση θα ξεκινήσει εκστρατεία ενημέρωσης των πολιτών.
Ερωτηθείς για το αν θα ανοίξουν πρώτα τα σχολεία ή το λιανεμπόριο, ο κ. Πέτσας υποστήριξε ότι ακόμη δεν είναι σε θέση η κυβέρνηση να ανακοινώσει τη σειρά με την οποία θα ανοίξουν και παρέπεμψε στις ανακοινώσεις που θα γίνουν έως το τέλος της εβδομάδας, σχετικά με τον οδικό χάρτη για το άνοιγμα της χώρας.
Όπως είπε εξετάζεται η σειρά με την οποία θα ανοίξουν σχολεία, λιανεμπόριο και εστίαση ενώ άφησε «παράθυρο» να βγει το λουκέτο σύντομα από τα κομμωτήρια.
 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ