{ Τελευταία νέα }

Πέτσας: «Το έντυπο μετακίνησης δεν είναι για έξι φορές την ημέρα». Αυστηρότερο πλαίσιο για τις εξόδους πολιτών

Έρχονται χρονικοί περιορισμοί στις μετακινήσεις


Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Πέτσας: «Το έντυπο μετακίνησης δεν είναι για έξι φορές την ημέρα». Αυστηρότερο πλαίσιο για τις εξόδους πολιτών«Το έντυπο μετακίνησης δεν είναι για έξι φορές την ημέρα». Αυστηρότερο πλαίσιο για τις εξόδους πολιτών

O κ. Πέτσας μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ανέφερε ότι η κυβέρνηση σχεδιάζει χρονικούς περιορισμούς στις μετακινήσεις. Το σχέδιο περιλαμβάνει ένα καθορισμένο χρονικό όριο επιστροφής από τη στιγμή που ο πολίτης θα στείλει μήνυμα στο 13033.
''Το έντυπο δεν είναι για να το χρησιμοποιήσουμε 6 φορές την ημέρα'' τόνισε ο κ. Πέτσας και πρόσθεσε ότι η υπερβολική χρήση των ωραρίων θα στερήσει στους πολλούς να κάνουν τις βασικές τους μετακινήσεις. Πρόσθεσε ότι ''δεν πρέπει να επιτρέψουμε να χαλαρώσουν τα μέτρα για τον κορωνοίο που φαίνεται πως αποδίδουν. 
Σε εμάς επαφίεται να συνεχιστεί το καλό αποτέλεσμα δήλωσε. Οι εξαιρέσεις απομονώνονται, τα πρόστιμα επιβάλλονται''.
Παράλληλα, αναφέρθηκε ότι η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο να σταματήσει τις χειρόγραφες δηλώσεις και να παραμείνει εν ισχύ αποστολή sms στο 13033 για τις μεμονωμένες μετακινήσεις πολιτών ώστε να αποτραπούν οι άσκοπες μετακινήσεις ιδιαίτερα των ηλικιωμένων. Εξετάζεται δηλαδή να υπάρχει συγκεκριμένο χρονικό όριο από την ώρα της αποστολής του μηνύματος για την επιστροφή του πολίτη.
 
 

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ