Παραλία Λεπτοκαρυας Λύματα

Πιερία: Λουόμενοι κάνουν μπάνιο δίπλα σε λύματα - προβλήματα στον βιολογικο λόγω… διακοπής ρεύματος (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Τα προβλήματα που σχετίζονται με την μη ορθή λειτουργία του βιολογικού σταθμού της Κατερίνης αποκάλυψε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού “Πολίτες σε Δράση” Τάκης Λεμονόπουλος.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, την περασμένη Κυριακή η σχεδόν πεντάωρη διακοπή ρεύματος διέκοψε τη λειτουργία του βιολογικού σταθμού με αποτέλεσμα 10.000 κυβικά λύματα να πέσουν στη θάλασσα. “Ακόμα βρωμάει ο τόπος από τα σκ….ά”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λεμονόπουλος σημειώνοντας ότι θα πρέπει επιτέλους να μπει σε λειτουργία ο υποσταθμός του βιολογικού γιατί μπορεί να υπάρξουν πολλές διακοπές ρεύματος κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. “Να πιέσουμε όλοι μαζί τη ΔΕΥΑΚ για να μπει σε λετουργία ο υποσταθμός που έχουμε γιατί δε λειτουργεί. Αυτή την κοροϊδία την τρώμε πολλά χρόνια” είπε συγκεκριμένα.

Στον κ. Λεμονόπουλο απάντησε η αντιδήμαρχος Τουρισμού Μαρία Τερζίδου καλώντας τον να συμμετέχει στην Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης της οποίας, όπως είπε, είναι τακτικό μέλος, προκειμένου να συζητήσουν το θέμα που σχετίζεται άμεσα με το τουριστικό προϊόν.

Η καταγγελία Λεμονόπουλου έρχεται έτσι να εξηγήσει τις ασύλληπτες εικόνες που έφερε στο φως το Olympusmera.gr από τη θάλασσα της Λεπτοκαρυάς την περασμένη Κυριακή. Λουόμενοι κάνουν μπάνιο δίπλα σε λύματα όπως μπορείτε να δείτε στην εικόνα και τα βίντεο που ακολουθούν. Φαίνεται πώς τα ρεύματα οδήγησαν μέρος των λυμάτων του βιολογικού της Κατερίνης και προς τις νότιες παραλίες του νομού.

Διαβάστε επίσης

Θεσσαλονίκη: Το «καμπανάκι» των ειδικών για εξάντληση αποθεμάτων νερού

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως