Έκτακτο: Μονοκινητήριο αεροπλάνο στα Γρεβενά πραγματοποίησε έκτακτη προσγείωση σε παράδρομο της Εγνατίας οδού

Πιλότος δεν ολοκλήρωσε πτήση γιατί... σχόλασε!

Ένας πιλότος στο Πακιστάν αρνήθηκε να ολοκληρώσει το ταξίδι το οποίο είχε ξεκινήσει και διακόπηκε λόγω αναγκαστικής προσγείωσης, επειδή η βάρδια του τέλειωσε.

Πιο συγκεκριμένα, ένα αεροπλάνο της Pakistan International Airlines (PIA), τον εθνικό αερομεταφορέα της χώρας, επρόκειτο να απογειωθεί από το Ριάντ στη Σαουδική Αραβία για το Ισλαμαμπάντ.

Το PK-9754 απογειώθηκε κανονικά από το Ριάντ, αλλά υποχρεώθηκε σε αναγκαστική προσγείωση στο Νταμάμ της Σαουδικής Αραβίας λόγω πρωτοφανών καιρικών συνθηκών.

Αφού ηρέμησε ο καιρός, ο πιλότος της πτήσης αρνήθηκε να πετάξει από το Νταμάμ στο Ισλαμαμπάντ, καθώς η βάρδιά του είχε τελειώσει. Οι επιβάτες φανερά εκνευρισμένοι, αρνήθηκαν να κατέβουν από το αεροπλάνο ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Τελικά, οι αρχές στο αεροδρόμιο χρειάστηκε να καλέσουν την ασφάλεια για να θέσουν την κατάσταση υπό έλεγχο. Το αεροδρόμιο εξασφάλισε ξενοδοχείο στους επιβάτες,

Ο εκπρόσωπος της PIA είπε στο The Express Tribune, «Είναι απαραίτητο για τους πιλότους να ξεκουράζονται σωστά πριν από την πτήση για λόγους ασφαλείας, γι’ αυτό και έγιναν σχετικές ρυθμίσεις».

Ο εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι οι επιβάτες θα προσγειωθούν στο Ισλαμαμπάντ την ίδια μέρα μέχρι τις 11 το βράδυ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κατσαφάδου: «Τράβα μπρος» πάνω στον τάφο της Αλίκης (ΒΙΝΤΕΟ)

πηγή: indiatimes

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως