{ Μουσική }

Pink Alive - Concert για το Άλμα Ζωής Θεσσαλονίκης


Κατηγορίες: Συναυλίες, Live

Pink Alive - Concert για το Άλμα Ζωής Θεσσαλονίκης

Χώρος: Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
Διεύθυνση: 25ης Μαρτίου - Παραλία, 54646
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
Τιμή: από 10.00

Πότε: 04/12/2019
Ώρα έναρξης: 20:00

Μουσική Συναυλία με το μήνυμα “Pink ALive” για την αφύπνιση του κοινού για τον Καρκίνο του Μαστού, τη συγκέντρωση πόρων και την ενίσχυση του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού - Άλμα Ζωής Ν. Θεσσαλονίκης.

Το Άλμα Ζωής Θεσσαλονίκης και η Χριστίνα Α. Δηματάτη, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Stone Group Intl., διοργανώνουν τη Μουσική Συναυλία  με το μήνυμα “Pink ALive” για την αφύπνιση του κοινού για τον Καρκίνο του Μαστού, τη συγκέντρωση πόρων και την ενίσχυση του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού - Άλμα Ζωής Ν. Θεσσαλονίκης.

Όλοι μαζί γινόμαστε σύμμαχοι στον αγώνα για την Πρόληψη του Καρκίνου του μαστού, σε μια συναυλία όπου η Κλασική Μουσική συναντά τον Κινηματογράφο.

Βαθιά ευαισθητοποιημένη για τις γυναίκες που έχουν βιώσει καρκίνο του μαστού και με την παρότρυνση και υποστήριξη του Προέδρου της Stone Group Intl., ως Διπλωματούχος σολίστ πιάνου, βραβευμένη από την Ακαδημία Αθηνών (1999) ερμηνεύει έργα για Πιάνο του Fryderyk F. Chopin.  

Θα συμμετέχουν η Κατερίνα Παπαδοπούλου ερμηνεύοντας μαζί έργα για Βιολί & Πιάνο των Beethoven, Shostakovich, Saint-Saens κ.α., η Μαρία Δηματάτη - σε έργα για 4 χέρια (Faure, Piazolla), και το Τρίο Εγχόρδων «Trinity», (σε πιο σύγχρονες μελωδίες).
Μετά το πέρας της συναυλίας, θα ακολουθήσει Pink Cocktail στο χώρο του Φουαγιέ.

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019 στις 8 μ.μ.    
Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης - Μ2

Τιμή Πρόσκλησης: 10 ευρώ
Η προπώληση των Προσκλήσεων ξεκινά 3 Οκτωβρίου, 2019.  
Πληροφορίες : Άλμα Ζωής Ν. Θεσσαλονίκης  
Τηλ: 2310-285181
 

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ