{ Εκπαίδευση }

Πιστοποιημένα online σεμινάρια από την ACTA για επαγγελματίες και φοιτητές στο Skillbox.gr

 

Κατηγορίες: Εκπαίδευση

Πιστοποιημένα online σεμινάρια από την ACTA για επαγγελματίες και φοιτητές στο Skillbox.grH online πλατφόρμα εκπαίδευσης που παρουσιάστηκε από το Jobfind.gr, παρέχει πιστοποιημένα σεμινάρια σε διαφορετικά πεδία, αλλά και μια σειρά από πρωτοβουλίες.

Με όραμα την ανάπτυξη νέων δεξιοτήτων σε νέους επαγγελματίες και την ενδυνάμωση των εργαζομένων που θέλουν να εξελιχθούν, το Skillbox.gr, η online πλατφόρμα εκπαίδευσης που παρουσιάστηκε από το Jobfind.gr, παρέχει πιστοποιημένα σεμινάρια σε διαφορετικά πεδία, αλλά και μια σειρά από πρωτοβουλίες.
 
Πιστοποίηση ACTA 
Όλα τα σεμινάρια είναι πιστοποιημένα από την ACTA, τον τεχνοβλαστό του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, παρέχοντας ποιοτικότερη και αναγνωρισμένη γνώση. Με ειδικές τιμές για φοιτητές και ανέργους - έκπτωση 15% - συμβάλλει καθοριστικά στην εξάπλωση της γνώσης και την πρόσβαση της σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κοινό.
 
 
Πρωτότυπα σεμινάρια για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη
Μέσα από κατηγορίες όπως Οργάνωση & Διοίκηση, Marketing, Design / Photo / Video και Προσωπική Ανάπτυξη, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν αυτό που πραγματικά θα τους δώσει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για να «ξεκλειδώσουν» νέες δεξιότητες και να κάνουν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους. 
 
Ακολουθούν τα πιστοποιημένα σεμινάρια σε λίστα:
Κάν' το όπως η Adidas και η Google: H χρήση της εθνογραφικής μεθόδου
Business Messaging (SMS, Chat apps - Viber, Email)
Video editing με το Adobe Premiere Pro
Επικοινωνώ Αποτελεσματικά: Λεκτική και Μη Λεκτική Επικοινωνία
Χτίστε το brand και το κοινό σας με το Instagram
Διοίκηση και marketing ηλεκτρονικού καταστήματος
Διαχείριση Άγχους και Επαγγελματικό Burnout
Public speaking: Φοβάσαι να μιλήσεις στο κοινό; Αντιμετώπισε το!
 
#SkillboxWeeks 
Κατά τη διάρκεια των #SkillboxWeeks, γίνεται αφιέρωμα σε μια συγκεκριμένη θεματολογία για μια εβδομάδα. Στο διάστημα αυτό παρουσιάζονται άρθρα, tips και μυστικά για το συγκεκριμένο αντικείμενο ώστε να λειτουργήσει υποστηρικτικά στη συνολική εμπειρία της εκπαίδευσης. Ακόμη, παρέχεται μεγάλη έκπτωση στο σεμινάριο που σχετίζεται με το θέμα της εβδομάδας. H έναρξη έγινε με μεγάλη επιτυχία με την ??εβδομάδα επικοινωνίας??, ενώ σύντομα έρχονται και άλλες!
 
Γνώση για όλους
Το Skillbox.gr παρέχει και δωρεάν σεμινάρια που στόχο έχουν την προσωπική ανάπτυξη των μαθητών και τη γνωριμία με την πλατφόρμα. Οι μαθητές μπορούν έτσι να μάθουν πώς να φτιάχνουν ένα σωστά δομημένο βιογραφικό για να διεκδικήσουν μια θέση εργασίας με μεγαλύτερο θάρρος, αλλά μαθαίνουν επίσης πώς να χρησιμοποιούν και ένα από τα πιο δημοφιλή προγράμματα επεξεργασίας εικόνων για να μπορούν να επεξεργάζονται αποτελεσματικά φωτογραφίες για προσωπική και επαγγελματική χρήση. 
 
Skillbox.gr – Unbox your skills
Τηλέφωνο: 2310  005188
Βρείτε μας στο: Facebook | Linkedin | Instagram | Youtube
Powered by Jobfind.gr – Career Portal
 

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ