Πιστοποίηση Πληροφορικής Πρόγραμμα Δωρεάν μαθημάτων

Πιστοποίηση Πληροφορικής Πρόγραμμα Δωρεάν μαθημάτων

Ανακοινώθηκε ο νέος κύκλος του προγράμματος ΔΩΡΕΑΝ μαθημάτων εκμάθησης δεξιοτήτων πληροφορικής με σκοπό την απόκτηση αναγνωρισμένων πιστοποιητικών από φορέα του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. απαραίτητων για τις προκηρύξεις εργασίας μέσω ΑΣΕΠ.  Δικαιούχοι οι Άνεργοι & Φοιτητές του νομού θεσσαλονίκης. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί προτεραιότητα των αιτήσεων.
 
Nέες ημερομηνίες για το πρόγραμμα:  7/9, 10/9, 11/9, 12/9, 13/9, 14/9, 17/9, 18/9, 19/9, 20/9, 21/9
 
ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Παρακολούθηση ΔΩΡΕΑΝ μαθημάτων και για τις 6 ενότητες πληροφορικής.
Το πιστοποιητικό δεν χρειάζεται ανανέωση, ισχύει δια βίου.
Πιστοποιητικό κατάλληλο για όλες τις προκηρύξεις εργασίας & ΑΣΕΠ
Δωρεάν επανεξετάσεις σε περίπτωση αποτυχίας
Για τους φοιτητές δικαίωμα παγώματος του προγράμματος για την περίοδο της εξεταστικής
Οι συμμετέχοντες του προγράμματος επιλέγουν το ωράριο και τις ημέρες παρακολούθησης των μαθημάτων.
 
ΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ
Δικαιούχοι για συμμετοχή στο πρόγραμμα δωρεάν μαθημάτων πληροφορικής είναι οι κάτοχοι κάρτας Ανεργίας (σε ισχύ) και οι Φοιτητές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (απαιτείται επίδειξη φοιτητικής ταυτότητας / πάσο).
 
 
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ
Τα μαθήματα μπορεί να διαρκέσουν, αναλόγως το επίπεδο γνώσεών σας, από 2 εβδομάδες έως και 3 μήνες από την ημερομηνία έναρξης.
 
ΦΟΡΕΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Ο φορέας που αναλαμβάνει την πραγματοποίηση των μαθημάτων είναι το ΚΔΒΜ Υδρόγειος. Το πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να παρακολουθήσουν ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα από πιστοποιημένους εκπαιδευτές. Το πρόγραμμα λειτουργεί από το κέντρο Δια Βίου Μάθησης Υδρόγειος στο πλαίσιο της εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης δράσεων για Ανέργους & Φοιτητές.
 
ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
Τις εξετάσεις για την πιστοποίηση αναλαμβάνει ο φορέας GLobalCert εγκεκριμένος από ΕΟΠΠΕΠ (με εξεταστικό σύστημα που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο Πειραιώς). Τα παράβολα συμμετοχής στις επίσημες εξετάσεις επιβαρύνουν τους συμμετέχοντες του προγράμματος και είναι 30?/ενότητα εξέτασης και έκδοσης πιστοποιητικού, 70? κάρτα δεξιοτήτων. Το πιστοποιητικό είναι αποδεκτό από ΑΣΕΠ και κατάλληλο για μεταπτυχιακά, προκηρύξεις και μετατάξεις σε Ελλάδα & εξωτερικό και έχει δια βίου ισχύ. Για την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος η συμμετοχή στις επίσημες εξετάσεις για τουλάχιστον τρεις ενότητες είναι υποχρεωτική.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως