Be Alive Θεσσαλονίκη

Be Alive Θεσσαλονίκη

«Αν θες να χορτάσεις έναν άνθρωπο για μία μέρα δώσ'του ένα ψάρι. Αν θες να τον χορτάσεις για μια ζωή μάθε τον να ψαρεύει» - Κινέζικη παροιμία -

Το κέντρο Be Alive σας προσφέρει μια ευκαιρία να αλλάξετε μια για πάντα ότι σας βασανίζει, ότι σας δημιουργεί πρόβλημα, ότι σας εμποδίζει να αγγίξτε την ευτυχία και να πάρετε τη ζωή στα χέρια σας. Όσο εύκολο ακούγεται αυτό και μπορεί να το λέει κάποιος, τόσο εύκολα μπορεί και να γίνει, αν κάνετε το πρώτο βήμα. Μπορείτε να μεταμορφώσετε τη καθημερινότητά σας μέσα από τα προγράμματα ψυχικής και σωματικής ευεξίας, προσωπικής αναζήτησης, θεραπείας και εκπαίδευσης στην αυτο-ίαση.
«Όταν ο μαθητής είναι έτοιμος, ο δάσκαλος εμφανίζεται» – από τη διδασκαλία Ζεν
Be Alive -Απελευθέρωση – Αυτο-ίαση και Χαρά
Ο σκοπός του be aLive είναι οι άνθρωποι να έρχονται σε επαφή με την εσωτερική Χαρά, να έχουν στόχους και να συνδέονται με την ικανότητα τους στην Αυτο-ίαση. Στο κέντρο μας μπορείτε να παρακολουθήσετε τα παρακάτω τμήματα
– Γελωτοθεραπεία
– Κοσμοενεργειακή Θεραπεία
– Ατομικές Συνεδρίες Συμβουλευτικής
– Ξεκλειδώνω τα Όνειρα μου
– Κλαμπ Διατροφικής Απελευθέρωσης και Χαράς
– Εργαστήριο Αυτο-Ύπνωσης
– Εκπαίδευση Συντονιστών στην Γελωτοθεραπεία
– Θεραπευτικός Χορός της Κοιλιάς

Ομάδες Be Alive

Γελωτοθεραπείας

 Γελωτοθεραπεία- Κλαμπ Γέλιου Θεσσαλονίκης
Θεραπεία μέσω του Γέλιου.
Κάθε Τρίτη στις 18:30 και κάθε Παρασκευή στις 12:00 το πρωί. Παίζω, αναπνέω και γελώ, ασκώ σώμα, ψυχή και νου. Μαθαίνω τον εαυτό μου, βελτιώνω την ζωή μου, επικοινωνώ, βιώνω την Χαρά και όλα τα συναισθήματά μου. Γνωρίζω το εσωτερικό μου παιδί και παίζω με αυτό!
Το πρόγραμμα διαρκεί 1,5 ώρες και περιλαμβάνει:
Σωματικές διατάσεις και ασκήσεις,
Ασκήσεις Αναπνοών,
Παιχνίδια και Πρακτικές Χαράς-Γέλιου,
Αυτοσχεδιασμού,
Αυτoπαρατήρησης,
Συγκέντρωσης -Προσοχής,
Εκγύμνασης Εγκεφάλου-Μνήμης,
Ετοιμότητας,
Επικοινωνίας,
Εμπιστοσύνης,
Διεκδίκησης,
Ανάπτυξης Δημιουργικότητας κ.ά.,
Διαλογισμό Γέλιου,
Καθοδηγούμενη Βαθειά Χαλάρωση ή Διαλογισμό, συζήτηση και μοίρασμα εμπειριών.

► Κοσμοενεργειακή Θεραπεία Ατομική ή σε Ομάδα

Τα οφέλη από την Κοσμοενεργειακή Θεραπευτική είναι πολλά και οι αλλαγές είναι άμεσες και μόνιμες. Ένας δρόμος προς την Απελευθέρωση την Αυτό-ίαση και την Χαρά είναι και ο δρόμος της Κοσμοενεργειακής θεραπείας. Είναι μια φυσική μέθοδος για την θεραπεία στο φυσικό συναισθηματικό και πνευματικό επίπεδο του ανθρώπου και σε ότι αφορά την προσωπική του βελτίωση. Για να γίνει αυτό χρησιμοποιούμε την πληροφοριακή σύσταση του Σύμπαντος, αυτό που ονομάζουμε κανάλια ενέργειας ή συχνότητες. Ολόκληρη η ύπαρξή μας, όλη η ύλη, όλη η ζωή, όλες οι εμπειρίες, αυτά που αντιλαμβανόμαστε με τις αισθήσεις μας (βλέπουμε μυρίζουμε αγγίζουμε), τα πάντα στον φυσικό κόσμο οφείλουν την ύπαρξή τους στις συχνότητες.
Τα πάντα είναι συχνότητες, γιατί τα πάντα δονούνται, τα πάντα είναι ενέργεια. Δεν μπορείτε να έχετε μια εμπειρία σε αυτόν τον πλανήτη χωρίς να προκληθεί μέσω της ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας, μέσω των συχνοτήτων. Κάθε συναίσθημα, συμπεριλαμβανομένης της αγάπης, και του μίσους συντονίζονται σε μια συγκεκριμένη συχνότητα.Η υγεία έχει μια συχνότητα, η αρρώστια έχει μια συχνότητα. Το κάθε σας όργανο είναι συντονισμένο σε μια συγκεκριμένη συχνότητα, όπως είναι ολόκληρο το σώμα σας, το οποίο συντονίζεται στη δική του συχνότητα. Είστε τόσο πομπός όσο και δέκτης συγχρονισμένοι σε ροή με το εσωτερικό και εξωτερικό περιβάλλον σας. Όταν αυτή η ροή διακόπτεται από μια ασθένεια (α-σθένος) που προέρχεται από την ψυχή μας ή το σώμα μας τότε αυτό το αντιλαμβανόμαστε με πόνο, αϋπνία, δυσφορία κλπ. Αυτή την ενεργειακή δυσλειτουργία καλείται η Κοσμοενεργειακή Θεραπευτική να την εξισορροπήσει και να την εξαλείψει.Η Κοσμοενεργειακή ως θεραπευτική Μέθοδος και Εργαλείο Προσωπικής Ανάπτυξης μπορεί να ωφελήσει τους ανθρώπους που χρειάζονται να εξισορροπήσουν το ενεργειακό τους πεδίο. Δηλαδή :
•  χάνουν ενέργεια και νιώθουν εξάντληση
• τους συμβαίνουν συνέχεια ατυχήματα και αρνητικές καταστάσεις
• έχουν υποστεί πολλές ματαιώσεις στη ζωή και χρειάζονται ένα ισχυρό μέσο για να ξαναβρούν τη μαχητικότητά τους και να προχωρήσουν
• θέλουν να απαλλαγούν από το βαρύ ενεργειακό φορτίο τους
Αφορά αυτούς που επιλέγουν το πνευματικό μονοπάτι. Δηλαδή όσους:
• θέλουν να καλλιεργήσουν την πνευματικότητά τους
• θέλουν να ζουν σε ανώτερα επίπεδα συνειδητότητας
• επιθυμούν να πορευτούν στο δρόμο προς το ανώτερο καλό τους και να αφοσιωθούν στην εκπλήρωση του σκοπού της ζωή τους
• που επιθυμούν να γίνουν οι ίδιοι θεραπευτέςΗ Κοσμοενεργειακή είναι η ιδανική προσέγγιση για όσους διακατέχονται από προβληματισμούς σχετικά με τη ζωή και την ευτυχία τους. Μπορεί να προσφέρει βαθιά ανακούφιση σε ανθρώπους που έχουν εκδηλώσει συγκεκριμένες ασθένειες ή υποφέρουν από καταστάσεις για τις οποίες οι συμβατικές μέθοδοι αντιμετώπισης αργούν να φέρουν ουσιαστικό αποτέλεσμα. Δρα συμπληρωματικά με τις θεραπείες που επιλέγει ο καθένας και τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά.ΠΡΟΣΟΧΗ! Η Κοσμοενεργειακή Θεραπευτική ΔΕΝ είναι Ιατρική, παρά συμπληρωματική ενεργειακή μέθοδος, ΔΕΝ παρέχει φάρμακα, ΔΕΝ είναι ψυχοθεραπεία. Συνεργάζεται με την κλασική Ιατρική και τις άλλες εγκεκριμένες θεραπευτικές μεθόδους.

Ξεκλειδώνω τα όνειρα μου

Μηνιαίο εργαστήρι έξι συναντήσεων. Απευθύνεται σε όλους όσους ονειρεύονται και ονειροπολούν. Όσους ενδιαφέρονται να εξερευνήσουν τον μαγικό κόσμο των ονείρων, τον πυθμένα του ασυνείδητου νου, την γλώσσα που μιλούνε στα όνειρά τους. Να ακούσουν, να αφηγηθούν, να μάθουν, να παίξουν με τα όνειρα και τις ονειροπολήσεις τους, να αλλάξουν τα μοτίβα τους. Με παιχνίδια ρόλων και αφηγήσεις, ανακαλύπτουν τη δική τους αλήθεια.

Ατομικές συνεδρίες

Κάθε μέρα εργαζόμαστε με τον Συνειδητό Νου με πρακτικές, πειράματα και ασκήσεις για κατανόηση των θεμάτων του αιτούντα, προσαρμοζόμενοι στις ανάγκες του. Στη συνέχεια προτείνουμε για κυτταρικές αλλαγές στον Ασυνείδητο Νου, Κοσμοενεργειακή θεραπεία ή Ύπνωση και NLP (Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό) ή Αναπνοές και Διαλογισμό.

Κλαμπ Διατροφικής Απελευθέρωσης και Χαράς

Απευθύνεται σε όσους έχουν δοκιμάσει όλες τις δίαιτες που κυκλοφορούν και εξακολουθούν να βρίσκονται στην κατάσταση του ακορντεόν. Έχουν διαβάσει πολλά από τα χιλιάδες βιβλία σχετικά με διατροφή, τροφές, διαιτολόγια που κυκλοφορούν παγκοσμίως. Απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν να συμφιλιωθούν με το φαγητό και να αγαπήσουν το σώμα τους. Σε κάθε έναν που επιθυμεί να ζει απελευθερωμένος από τις ενοχές του φαγητού, την στέρηση και τον καταναγκασμό.
Με τέσσερις Συναντήσεις τον μήνα, καθημερινή ηλεκτρονική επικοινωνία, με μία σειρά από Πρακτικές καιμεθόδους όπως NLP και TFT, βιωματικές ασκήσεις και συμβουλευτική, προσωπικές Υπναγωγικές Εφαρμογές, οι ενδιαφερόμενοι μαθαίνουν να τρώνε συνειδητά, αλλάζουν τη σχέση τους με το φαγητό, αγαπούν το σώμα τους, αποδέχονται τον εαυτό τους, αντιμετωπίζουν τους φόβους τους και διώχνουν το περιττό τους βάρος με Χαρά. Ο κάθε ένας έχει το δικό του διαιτολόγιο. Παράλληλα υπάρχει και συμβουλευτική από συνεργαζόμενο Διαιτολόγο όταν χρειάζεται.

Εργαστήριο Αυτό – Ύπνωσης

Το εργαστήριο πραγματοποιείται σε συγκεκριμένες ημερομηνίες. Απευθύνεται σε όλους όσους αναζητούν τη γνώση για την λειτουργία του Νου και τρόπους να απαλλαγούν από ατομικούς περιορισμούς και να αλλάξουν αυτά που τους εμποδίζουν. Σε επαγγελματίες που θέλουν να χρησιμοποιήσουν στοιχεία της Ύπνωσης και να κατανοήσουν τη λειτουργία του Ασυνείδητου Νου, να πάρουν πρακτικές και εργαλεία για την δουλειά τους.

Εκπαίδευση Συντονιστών στην Γελωτοθεραπεία

Προγράμματα εκμάθησης για Γελωτοθεραπεία, Γιόγκα Γέλιου, Φυσιολογία της Αναπνοής, Τεχνικές Χαλάρωσης και Διαλογισμού. Ξεκινήσαμε ήδη και εκμάθηση On Line. Μπορείτε να γίνετε ένας πιστοποιημένος Συντονιστής και γνώστης της τεχνικής του γέλιου, της Γιόγκας του Γέλιου, των αναπνοών, του παιχνιδιού για παιδιά, εφήβους, ενήλικες και ηλικιωμένους. Εκπαιδευτείτε από την Ηλιάνα Κυνηγοπούλου, ιδρυτή του πρώτου Κλαμπ Γέλιου της Βόρειας Ελλάδας το 2010. Ειδικό στην Χαρά, το Γέλιο, την Θετική Ψυχολογία μέσω της Γελωτοθεραπείας, του Παιχνιδιού και της μαγείας της συνάντησης με το εσωτερικό μας παιδί. Διδάξτε και διαδώστε τις θεραπευτικές ιδιότητες του Γέλιου σε κοινωνικές ομάδες, σε γυμναστήρια, μονάδες ηλικιωμένων, νοσοκομεία, σε χώρους εργασίας, σε σχολεία. Αναβαθμίστε την εργασία σας, ενσωματώνοντας μια νέα και πολύ αποτελεσματική θεραπευτική τεχνική.
Με τη Γιόγκα του Γέλιου αλλάζουμε πολύ ευχάριστα, βελτιώνουμε το σώμα, τη ψυχή και το νου μας. Ο Γελωτοθεραπευτής που έχει εκπαιδευτεί με τον σωστό τρόπο, που γνωρίζει τη θεραπευτική σημασία της σωστής αναπνοής και της χαλάρωσης, που εφαρμόζει με αγάπη και ενθουσιασμό την θεραπεία μέσω του Γέλιου, την τεχνική της Γιόγκας του Γέλιου, το παιχνίδι, τους αυτοσχεδιασμούς και τον διαλογισμό, προσεγγίζει τον άνθρωπο ολιστικά. Τον υποκινεί και τον βοηθά να καλλιεργήσει τόσο τη σωματική όσο και τη νοητική και συναισθηματική πλευρά του.

Θεραπευτικός Χορός της Κοιλιάς

Κάθε Παρασκευή στις 20:00 ασκούμε το σώμα, την ψυχή και το νου στους ρυθμούς του χορού της κοιλιάς. be aLive – σημαίνει ευ ζην γελώντας
Στο be-aLive δεν κάνουμε θαύματα, σας προσφέρουμε όμως μια θαυμάσια ευκαιρία να αλλάξετε τα κακώς κείμενα που σας βασανίζουν.
Μαζί μας θα γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας. Σας μαθαίνουμε να αφουγκράζεστε το σώμα σας, να ξεδιαλύνετε τα θέλω σας, τη τεράστια σημασία που έχει ένα μικρό χαμόγελο. Σας μαθαίνουμε βήμα -βήμα πως να βάζετε στόχους για την επόμενη μέρα και πως να τους υλοποιείτε. Μαζί θα εξερευνήσουμε τους συμπαντικούς νόμους που καθορίζουν το πεπρωμένο μας και πως μπορούμε να διακρίνουμε να αναγνωρίζουμε και να εκμεταλλευόμαστε τα σημάδια που μας στέλνει η ίδια η ζωή! Εσείς κάντε το πρώτο βήμα, γνωρίστε μας από κοντά και ενημερωθείτε για τα προγράμματά μας και εμείς θα σας μάθουμε πως θα αλλάξετε τη ζωή σαςINFO
Be Alive

Ευ Ζην Γελώντας
Υπεύθυνη: Ηλιάνα Κυνηγοπούλου
info@bealive.gr
www.bealive.gr
Τηλ. 2310926618,  6944418624
Θεσσαλονίκη

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως