Δημαρχείο Πανοράματος

Δημαρχείο Πανοράματος

Το Δημαρχείο Πανοράματος υπάγεται στον Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη.
Ο Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη ανήκει στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και συγκροτήθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 3852/2010 Πρόγραμμα «Καλλικράτης». Έδρα του Δήμου είναι το Πανόραμα, ενώ ο Χορτιάτης έχει οριστεί ιστορική έδρα του Δήμου.
Αποτελείται από τις τρεις Δημοτικές Ενότητες (ΔΕ):
1. Πανοράματος, με πληθυσμό 17.546 κατοίκους,
2. Πυλαίας, με πληθυσμό 34.678 κατοίκους,
3. Χορτιάτη, με συνολικό πληθυσμό 18.429 κατοίκους, αριθμός που αφορά το σύνολο των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων. Συγκεκριμένα, τη Δημοτική Ενότητα Χορτιάτη συνιστούν οι Δημοτικές Κοινότητες Ασβεστοχωρίου (6.404 κ.), Φιλύρου (5.440 κ.), Χορτιάτη (4.809 κ.) και η Τοπική Κοινότητα Εξοχής (1.776 κ.).

Τηλεφωνικό κέντρο Δημαρχείου Πανοράματος 15195
► 15195: Γραμμή Εξυπηρέτησης του Πολίτη

Η Γραμμή Εξυπηρέτησης του Πολίτη ένα απλό πενταψήφιο τηλεφωνικό νούμερο, το 15195. Στο τηλέφωνο αυτό καταγράφονται αιτήματα για τεχνικά προβλήματα, για την καθαριότητα, το πράσινο, τα αδέσποτα ζώα, την ανακύκλωση, για ατέλειες και κακοτεχνίες σε δρόμους, για θέματα ασφάλειας σε κοινόχρηστες εγκαταστάσεις και για κάθε θέμα της καθημερινότητας που αποτελεί αρμοδιότητα του δήμου. Κάθε πολίτης που διαμένει στο δήμο έχει το δικαίωμα χρήσης της. Μπορεί να ζητήσει να αποκατασταθεί μια τεχνική βλάβη στην περιοχή του, να ζητήσει έναν κάδο απορριμμάτων ή να καταγγείλει μια παράνομη εναπόθεση μπαζών. Η υπηρεσία καταγράφει πλήρως τα στοιχεία και το αίτημά του και τα διαβιβάζει την ίδια στιγμή στην αρμόδια διεύθυνση του δήμου.

► Ηλεκτρονικός τρόπος επικοινωνίας με τη Γραμμή Εξυπηρέτησης του Πολίτη
Μπορείτε να στείλετε τα αιτήματα σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση
15195.panorama@pile-hortiatis.gr
Κατάλογοι Τηλεφώνων και Ηλεκ. Διευθύνσεων Υπηρεσιών Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη
Κατεβάστε τα σχετικά έγγραφα:

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως