ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης

Τα ΙΕΚ ΑΛΦΑ, από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας τους στη Θεσσαλονίκη, έθεσαν ως πρωταρχικό σκοπό, να συμβάλουν μαζί με πλήθος αρμόδιων φορέων, στην ανάδειξη της συμπρωτεύουσας σε πολιτιστικό, πνευματικό και εκπαιδευτικό κέντρο, όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά και των Βαλκανίων.
Έτσι ο κάθε καταρτιζόμενος των ΙΕΚ ΑΛΦΑ στη Μακεδονία αισθάνεται ότι σπουδάζει σ? ένα χώρο πραγματικά πολυδιάστατο και δημιουργικό, με κυρίαρχα στοιχεία τη μεθοδικότητα, την οργάνωση και το υψηλό εκπαιδευτικό επίπεδο.
Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ μετράει πολλά χρόνια δημιουργίας και προσφοράς στα εκπαιδευτικά δρώμενα της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας.
Εξοπλισμός και εργαστήρια
Με νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μέσα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (Βαλαωρίτου 9), το ΙΕΚ ΑΛΦΑ προσφέρει στους σπουδαστές του άρτια εξειδίκευση, υψηλά standards επιλογής καθηγητών και διοικητικού προσωπικού και επαγγελματική αποκατάσταση.
Η Βαλαωρίτου, γνωστή εδώ και δεκαετίες ως ο δρόμος της αγοράς και του εμπορίου, γίνεται με την παρουσία του ΙΕΚ ΑΛΦΑ το επίκεντρο της νεανικής πνευματικής ανησυχίας και δημιουργικότητας.
ΙΕΚ ΑΛΦΑ προσφερόμενες ειδικότητες
Αγροτική Ανάπτυξη
Αεροπορικές Σπουδές
Ασφάλεια Προσώπων και Υποδομών
Διαιτολογία & Διατροφή
Δομικές Κατασκευές
Επισιτισμός
Εφαρμοσμένες Τέχνες
Ηλεκτρολογία, Ηλεκτρονική και Αυτοματισμός
Μηχανολογία
ΜΜΕ
Ναυτιλιακά
Παιδαγωγικά
Πληροφορική
Πολιτισμός & Αθλητισμός
Σπουδές Ομορφιάς & Μόδας
Τομέας Οικονομίας & Διοίκησης
Τουρισμός
Υγεία
Φάρμακα & Καλλυντικά

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως