Mediterranean Cosmos

Mediterranean Cosmos

Ένας ολόκληρος κόσμος για τη σύγχρονη οικογένεια

Το Mediterranean Cosmos είναι το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο στην Βόρειο Ελλάδα και βρίσκεται στην ανατολική πλευρά της Θεσσαλονίκης. Άρχισε να λειτουργεί τον Οκτώβριο του 2005

Το εμπορικό κέντρο βρίσκεται περίπου 5 χιλιόμετρα μακριά από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, “Μακεδονία”, κοντά στη Καλαμαριά, με πρόσβαση από τον, αυτοκινητόδρομο 24 που συνδέει τη Θεσσαλονίκη με το νότιο τμήμα της Χαλκιδικής. Μέσα στο εμπορικό κέντρο, ένα πλήθος δρόμων και πλατειών έχουν δημιουργηθεί για να αντανακλούν την εικόνα μιας παραδοσιακής πόλης της Βόρειας Ελλάδας, σε συνδυασμό με τα πλεονεκτήματα του κέντρου μιας σύγχρονης πόλης.

Mediterranean Cosmos

Στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos θα βρείτε 200 Εμπορικές μονάδες, 11 Κινηματογράφους, Καταστήματα μόδας, Ηλεκτρονικών προϊόντων, Καφετέριες, Ταχυφαγία, Σούπερ μάρκετ, Αμφιθέατρο χωρητικότητας 400 ατόμων, Ορθόδοξη εκκλησία!

►Ένας ολόκληρος κόσμος για τη σύγχρονη οικογένεια.

Στο Mediterranean Cosmos φρόντισαν να δημιουργήσουν έναν υπέροχο, ευρύχωρο κόσμο για τη σύγχρονη οικογένεια. Η επίσκεψη είναι για κάθε μέλος της μία διασκεδαστική αλλά και ψυχαγωγική εμπειρία. Είτε πρόκειται για shopping, είτε για μια έξοδο για φαγητό ή σινεμά, το Mediterranean Cosmos μπορεί να είναι κάθε φορά και μια διαφορετική εμπειρία, χαλαρωτική για τους γονείς και ασφαλής για τα παιδιά.
Παιδόcosmos: Ένας χώρος για παιδιά από 3 έως 10 χρονών, γεμάτος ψυχαγωγικές δραστηριότητες, παιχνίδια εκτόνωσης και διαδραστικά, κατασκευές, χειροτεχνίες, ομαδικά παιχνίδια, αλλά και κονσόλες playstation 2 & 3 για τα πιο μεγάλα παιδιά.

Για τους γονείς: Στο Mediterranean Cosmos πάντα κάτι καινούριο συμβαίνει. Ενημερωθείτε για τα γεγονότα και τις εκδηλώσεις και συνδυάστε shopping και ψυχαγωγία, όχι μόνο για το παιδί, αλλά και για εσάς.

►Τράπεζες

Στο εμπορικό κέντρο λειτουργούν καταστήματα τριών τραπεζών EUROBANK, MILLENNIUM και EΘΝΙΚΗ με αντίστοιχα ATM και ATM της τράπεζας MARFIN EΓΝΑΤΙΑ , ALPHA BANK και ΠΕΙΡΑΙΩΣ.

►Πως θα πάτε

Με λεωφορείο, ταξί ή με το αυτοκίνητο σας. Πρόσβαση με λεωφορείο στο Mediterranean Cosmos με τις γραμμές 36 και 45 του ΟΑΣΘ. Στην είσοδο του εμπορικού κέντρου υπάρχει Πιάτσα TAXI (parking P6). Το αυτοκίνητο σας θα το αφήσετε στο παρκινγκ

►Το Parking του Mediterranean Cosmos

Στο Mediterranean Cosmos σας περιμένει ένα μεγάλο, άνετο parking με άμεση πρόσβαση στο εμπορικό κέντρο όπου κι αν παρκάρετε.

Το Parking του Mediterranean Cosmos λειτουργεί με προσωπικό ασφαλείας που βρίσκεται κοντά σας για να σας βοηθήσει! Με νέο δυνατό φωτισμό και κάμερες ασφαλείας σε όλες τις τις εισόδους και εξόδους και στο χώρο του Parking. Με νέα  σήμανση διαθέσιμων θέσεων στην είσοδο κάθε Parking, για να μην ψάχνετε άδικα.

►Mediterranean Cosmos ωράριο λειτουργίας

Εμπορικά Καταστήματα
Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 21:00
Σάββατο 10:00 – 20:00
Κυριακή κλειστά
Σούπερ Μάρκετ

Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 21:00
Σάββατο 09:00 – 20:00
Κυριακή και αργίες κλειστά
Εστιατόρια – καφέ – Χώρος πολυεστίασης
Δευτέρα -Κυριακή και Αργίες 09:00-01:00
Παρασκευή -Σάββατο 09:00-02:00
Εστιατόρια – καφέ – Εξωτερική πλατεία
Δευτέρα – Κυριακή και αργίες 09:00-02:00Κινηματογράφοι
Δευτέρα – Παρασκευή 16:00 – 02:00
Σάββατο, Κυριακή και αργίες 11:30 – 02:00

Πληροφορίες

Τηλέφωνο: 231 048 9571

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως