Κήπος του νερού  (Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης)

Ο Κήπος του Νερού (Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης)

Ο Κήπος του Νερού βρίσκεται προς τα ανατολικά μετά τη μπότσαρη και πριν την πέτρου συνδίκα (στάση ΟΑΣΘ πέτρου συνδίκα), στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης. Είναι ένας χώρος όπου το νερό είναι το κυρίαρχο στοιχείο που οργανώνει και συνθέτει τη συνολική του ατμόσφαιρα. Η παρουσία του νερού κάνει το κήπο αυτό ευχάριστο και δροσερό ιδιαίτερα τις ζεστές ημέρες.
Η χλωρίδα και η πανίδα που έχει αναπτυχθεί στον Κήπο του Νερού, έχει μετατρέψει τον χώρο σε ένα ξεχωριστό τοπίο με λιμνούλες με υδρόφιλα φυτά, νούφαρα και καλαμιές, ψάρια μικρά και μεγάλα, βατραχάκια και χελώνες. Ιδανικό περιβάλλον για τα παιδιά.
Μια ξύλινη πέργκολα κατασκευάστηκε σε όλο το μήκος του κήπου έτσι ώστε να στεγάζει το περιμετρικό πλακόστρωτο γύρω από την υδάτινη επιφάνεια.
Διαμορφώθηκε επίσης ένα τοίχος στον οποίο το νερό κυλάει και πέφτει με ένταση, ενισχύοντας έτσι και ηχητικά την παρουσία του σε αυτό τον κήπο.
Ακριβώς μπροστά από τον κήπο του Νερού βρίσκεται και το μοναδικό δημοτικό αναψυκτήριο που είναι σε λειτουργία στη νέα παραλία θεσσαλονίκης. Πόλος έλξης των περιπατητών της νέας παραλίας.Ο Κήπος του Νερού

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως