Πολυχώρος WE

Πολυχώρος WE

Μια  παλιά ιστορική αποθήκη επί της οδού Γ? Σεπτεμβρίου ανακαινίζεται,  ζωντανεύει και καλωσορίζει το κοινό της Θεσσαλονίκης. Στα τέλη Απριλίου 2015, σε ένα εξαιρετικά κεντρικό σημείο της πόλης, δίπλα από τα πανεπιστήμια, ανοίγει τις πόρτες του το  WE. Ένας ξεχωριστός, νεανικός Πολυχώρος Πολιτισμού & Αθλητισμού, ο οποίος φιλοδοξεί να αποτελέσει σημείο συνάντησης δημιουργικών και δραστήριων ανθρώπων, καθώς και πηγή έμπνευσης για ένα διαφορετικό τρόπο ζωής, για μια νέα αστική συμπεριφορά και κουλτούρα.

Οι στόχοι του πολυχώρου WE είναι:
    Η παροχή υψηλής ποιότητας, καινοτόμων πολιτιστικών και αθλητικών υπηρεσιών.
    Η προώθηση της αξίας της πολιτιστικής και αθλητικής δραστηριότητας στην καθημερινή εξέλιξη και αναβάθμιση της ποιότητας ζωής.
    Η διάδοση εναλλακτικών, σύγχρονων και ανερχόμενων μορφών τέχνης και αθλητισμού.

Ο χώρος μελετήθηκε διεξοδικά και σχεδιάστηκε έτσι ώστε να μπορεί να φιλοξενήσει αθλητικές, πολιτιστικές εκδηλώσεις, αλλά και δραστηριότητες αναψυχής, κατάρτισης και εκπαίδευσης. Η ηλικιακή ομάδα στόχου του πολυχώρου ξεκινά από την παιδική/εφηβική ηλικία και καταλήγει στο καθαρά νεανικό κοινό, χωρίς βέβαια να αποκλείει τους μεγαλύτερους σε ηλικία. Είναι φιλικά σχεδιασμένος για παιδιά και πλήρως προσπελάσιμος για ανθρώπους με κινητικές αναπηρίες.

Ο πολυχώρος WE στοχεύει στη δημιουργία μιας νέας εμπειρίας ψυχαγωγίας με σαφείς θέσεις και προτάσεις για την πολιτιστική και αθλητική ζωή της πόλης!

WΕ live extreme
Ο πολυχώρος WE φιλοδοξεί να αποτελέσει το νούμερο ένα spot για indoor sports στο κέντρο της πόλης. Το κοινό της πόλης θα έρθει για πρώτη φορά σε επαφή με έναν εξομοιωτή χιονοδρομίας, ο οποίος προσφέρει την εμπειρία εκμάθησης ή και βελτίωσης ικανοτήτων στο σκι και στο snowboard. Ένας τοίχος αναρρίχησης κυριαρχεί στο κέντρο του αθλητικού τμήματος, παρέχοντας τη δυνατότητα πολλαπλών διαδρομών αναρρίχησης. Ο χώρος επίσης θα μπορεί να φιλοξενήσει indoor skate & bmx events.

WΕ live to Act
Αναπόσπαστο κομμάτι του πολυχώρου WE αποτελεί ο πολιτισμός. Ο χώρος είναι σχεδιασμένος έτσι ώστε να μπορεί να φιλοξενεί μουσικές συναυλίες και εκδηλώσεις, ενώ παράλληλα μετατρέπεται σε χώρο θεάτρου για τη φιλοξενία θεατρικών και χορευτικών παραγωγών.  Ο χώρος ενδείκνυται επίσης για εκθέσεις, βιντεοπροβολές και installations, καθώς και για τη διοργάνωση φεστιβάλ και εκδηλώσεων καλλιτεχνικού περιεχομένου πάσης φύσεως. 

WΕ move to ΒΕ
Ο πολυχώρος WE φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα ζωντανό σημείο συνάντησης, διάδρασης και επικοινωνίας. Μια πλατφόρμα συνάντησης και δημιουργίας, μια πηγή έμπνευσης για έναν διαφορετικό τρόπο ζωής, ένα σημείο εκκίνησης για μια νέα αστική συμπεριφορά και κουλτούρα. Ένας χώρος δημιουργικής δράσης και έκφρασης για όλους.

Πρόσβαση.
O πολυχώρος WE βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, εντός του χώρου της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και δίπλα στα Πανεπιστήμια. Είναι εύκολα προσβάσιμος με λεωφορείο, ποδήλατο και αυτοκίνητο.

Πολυχώρος Πολιτισμού & Αθλητισμού WE
3ης Σεπτεμβρίου & Γρ. Λαμπράκη, 54636, Θεσσαλονίκη
Τηλ. 231 028 4700

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως