Συνεδριακό Κέντρο Τράπεζας Πειραιώς

Συνεδριακό Κέντρο Τράπεζας Πειραιώς

To Συνεδριακό Κέντρο Τράπεζας Πειραιώς είναι ένας φιλόξενος και λειτουργικός χώρος για τη διοργάνωση συνεδρίων, εκθέσεων ζωγραφικής, αγιογραφίας, γλυπτικής, φωτογραφίας. Ο χώρος επίσης διατίθεται για παρουσιάσεις βιβλίων, πολιτιστικές και επιχειρηματικές συναντήσεις, bazaar με χειροποίητες κατασκευές, κοσμήματα και έργα τέχνης. Παράλληλα είναι ιδανικός χώρος για διοργάνωση μουσικών εκδηλώσεων υψηλού επιπέδου.

Το Συνεδριακό Κέντρο της Τράπεζας Πειραιώς στεγάζεται σε τριώροφο συγκρότημα αναπαλαιωμένων κτιρίων, επί των οδών Κατούνη και Μητροπόλεως, στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης, τα Λαδάδικα, μια περιοχή, η οποία, από αιώνων, αποτελούσε το εμπορικό κέντρο, όχι μόνο της πόλης, αλλά και όλων των Βαλκανίων.


► Το Συνεδριακό Κέντρο Τράπεζας Πειραιώς διαθέτει και παραχωρεί τους παρακάτω χώρους:

Ισόγειο Στον ζεστό και φιλόξενο χώρο του ισογείου, παρέχεται η δυνατότητα διοργάνωσης μικρών εκθέσεων εικαστικών έργων. Επίσης, το ισόγειο μπορεί να αξιοποιηθεί ως χώρος γραμματείας για την υποδοχή συνέδρων και προσκεκλημένων, ενώ είναι δυνατή, στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, η ανάρτηση διαφημιστικού και ενημερωτικού υλικού των εκδηλώσεων που διοργανώνονται στους άνω ορόφους.

Πρώτος Όροφος Ο 1ος όροφος είναι ιδανικός για τη διεξαγωγή σεμιναρίων, συνεδριάσεων και ομιλιών. Περιλαμβάνει: Την αίθουσα εκδηλώσεων, όπου μπορούν να πραγματοποιηθούν ομιλίες με συμμετοχή έως και 60 ατόμων (σε θεατρική διάταξη). Επίσης, προσφέρεται για σεμινάρια και συνεδριάσεις (σχολική διάταξη άτομα 20, διάταξη σε σχήμα «Π», άτομα 20). Την αίθουσα σεμιναρίων, σε διάταξη «Π», για 15 περίπου άτομα. Στις αίθουσες αυτές, υπάρχει η δυνατότητα χρήσης κάθε οπτικοακουστικού μέσου, ανάλογα με τις απαιτήσεις της εκάστοτε διοργάνωσης.

Δεύτερος Όροφος Ο εκθεσιακός χώρος του δευτέρου ορόφου, 175 τετρ. μέτρων, διατίθεται, κατά κύριο λόγο, για τη διοργάνωση εκθέσεων ζωγραφικής, γλυπτικής, φωτογραφίας ή εκθέσεων προβολής προϊόντων επιχειρήσεων. Ακόμη, στον ίδιο χώρο, υπάρχει η δυνατότητα παράθεσης επιχειρηματικών γευμάτων.

Τρίτος Όροφος Στον τρίτο όροφο βρίσκεται το αμφιθέατρο, χωρητικότητας 185 ατόμων, που διαθέτει καμπίνες διερμηνέων, παράπλευρη αίθουσα συναντήσεων και παρέχει μικροφωνική και οπτικοακουστική κάλυψη. Στο αμφιθέατρο πραγματοποιούνται επιστημονικές ή καλλιτεχνικές ημερίδες, διαλέξεις, παρουσιάσεις βιβλίων, συνεντεύξεις τύπου, συνέδρια και μουσικές εκδηλώσεις. Απέναντι από το αμφιθέατρο, ο δεύτερος εκθεσιακός χώρος, 165 τετρ. μέτρων, διατίθεται για τη διοργάνωση εκθέσεων εικαστικών έργων ή επιχειρηματικών γευμάτων. Ο χώρος αυτός μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε συνδυασμό με το αμφιθέατρο (π.χ. μία ομιλία και μια έκθεση ζωγραφικής με το ίδιο θέμα, ή μια επιχειρηματική ή επιστημονική ημερίδα με ταυτόχρονη παρουσίαση προϊόντων). Στο φουαγιέ του τρίτου ορόφου, υπάρχει η δυνατότητα προσφοράς καφέ, ελαφρών γευμάτων ή κοκτέιλς, ανάλογα με τις προδιαγραφές της κάθε διοργάνωσης

Roof Garden Παραπλεύρως του φουαγιέ βρίσκεται η βεράντα (roof garden), με θέα στον πεζόδρομο της Κατούνη, όπου, κατά τους θερινούς μήνες μπορούν οι προσκεκλημένοι να απολαύσουν τον καφέ ή το ποτό τους.

Σε όλες οι αίθουσες η φύλαξη καλύπτεται απο το Συνεδριακό Κέντρο Τράπεζας Πειραιώς.


Πρόσβαση

Το Συνεδριακό Κέντρο Τράπεζας Πειραιώς βρίσκεται σε απόσταση 100 μέτρων από την κεντρική είσοδο του Λιμένος Θεσσαλονίκης. Σε απόσταση μόλις 20 μέτρων από το Συνεδριακό Κέντρο Τράπεζας Πειραιώς, επί της πλατείας Ελευθερίας, βρίσκεται ο σταθμός του ΟΑΣΘ, από τον οποίο ξεκινούν και τερματίζουν τα δρομολόγιά τους τα λεωφορεία όλων των γραμμών προς ανατολική Θεσσαλονίκη και Άνω πόλη.

Μπορείτε να επιλέξετε τις γραμμές 5, 6 ή 33, να αποβιβαστείτε στη στάση «Λευκού Πύργου» και από εκεί, μπορείτε να επιβιβαστείτε στην «Πολιτιστική Γραμμή» αρ. 50 του Ο.Α.Σ.Θ. και να περιηγηθείτε για 50 λεπτά στη διαδρομή «Ιστορία της Θεσσαλονίκης» με στάσεις στα πολυάριθμα ιστορικά μνημεία, που αποτυπώνουν τη μακραίωνη ιστορία της, από τους αρχαίους, ελληνιστικούς, ρωμαϊκούς και βυζαντινούς χρόνους μέχρι σήμερα.


Επικοινωνία
Τηλέφωνο 2310 385651, 2310 385654
Ιστότοπος http://www.piraeusconferencecenter.gr/ Email vourgoutzir@piraeusbank.gr

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως