Το Αίθριο, Πολυχώρος - Ατμοσφαιρικό καφέ, μέσα στη ΧΑΝΘ

Το Αίθριο, Πολυχώρος - Ατμοσφαιρικό καφέ, μέσα στη ΧΑΝΘ

Η καρδιά του ιστορικού κτιρίου ΧΑΝΘ ζωντανεύει και καλωσορίζει το κοινό της Θεσσαλονίκης, στο ατμοσφαιρικό καφέ «Το Αίθριο». Σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης βρίσκεται ένας μοντέρνος και δυναμικός πολυχώρος, που γίνεται το σημείο συνάντησης μικρών και μεγάλων. Μέσα από ποικίλες δράσεις προσφέρει στον επισκέπτη μία all inclusive πολιτισμική εμπειρία. 
 

Το Αίθριο

 
Το Αίθριο είναι ένα μεταβλητό και πολύ-λειτουργικό σημείο συνάντησης, έμπνευσης, διασκέδασης και δημιουργίας, που προσαρμόζεται στις δικές σας ανάγκες και προτιμήσεις. Μέσα σε ένα ζεστό και οικείο περιβάλλον, φιλοξενούνται εκθέσεις, παιδικά πάρτι, συναθροίσεις ενηλίκων, ενώ παράλληλα μπορείτε να απολαύσετε το ρόφημά σας στο υπέροχο καφέ, το οποίο λειτουργεί και σας εξυπηρετεί καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.
 

Το Αίθριο – καφέ – βιβλιοθήκη

Ο χώρος ζεστός και ξεχωριστός ενδείκνυται για συναντήσεις και συζητήσεις. Στο  ιδιαίτερο  αυτό καφέ  με  την διαπερατή απο το φως οροφή και το δεντρο που δεσποζει στον χώρο μπορείτε να απολαύσετε την ανάγνωση των αγαπημένων σας βιβλίων και να σερφάρετε ελεύθερα στο Internet.. Λειτουργεί δανειστική βιβλιοθήκη. 
 
Στο Αίθριο μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μία μεγάλη ποικιλία, το κρασί και τα συνοδευτικά της αρεσκείας σας, ενώ χαλαρώνετε με τη μουσική επένδυση της επιλογής σας. Ένα ξεχωριστό σημείο απόδρασης αλλά και επικοινωνίας με σκοπό να απολαύσετε κάθε λεπτό της ημέρας!
 

Το Αίθριο – εκθέσεις – διαλέξεις – μουσικές εκδηλώσεις

Το Αίθριο είναι ένας πολυχώρος πολιτισμού και αναψυχής, στην καρδιά της πόλης. Φιλοξενούνται εκθέσεις, που στηρίζουν την καλλιτεχνική έμπνευση, πραγματοποιούνται διαλέξεις και μουσικές εκδηλώσεις. Είναι ένας χώρος έκφρασης, κίνησης και δημιουργίας. Οι εικαστικές δημιουργίες έρχονται να “κουμπώσουν” σε ένα πολύ όμορφο περιβάλλον που μπορεί να διαμορφωθεί έτσι, ώστε να καλύψει όλες τις ανάγκες .
 

Το Αίθριο – παιδικά πάρτι

Το Αίθριο βρίσκεται στη διάθεσή σας για τη διοργάνωση παιδικών πάρτι, τα οποία πληρούν τις δικές σας προδιαγραφές. Η διαμόρφωση του χώρου και του μενού βασίζεται αποκλειστικά στις προτιμήσεις των γονιών και των παιδιών τους, τα οποία φιλοξενούνται και διασκεδάζουν μέσα σε ένα ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον γεμάτο από ενδιαφέρουσες δραστηριότητες. 
 
Μπορείτε να διαλέξετε από μια πληθώρα επιλογών απασχόλησης των παιδιών σας, με δραστηριότητες που αναλαμβάνουν εξειδικευμένοι ψυχαγωγοί / εμψυχωτές, ανάλογα με την ηλικία και τα ενδιαφέροντα των παιδιών σας, ενώ μπορείτε ακόμη να προσθέσετε μία δημιουργική νότα στο παιδικό σας πάρτι με την κατασκευή κούκλας κουκλοθεάτρου. 
 

Το Αίθριο στη ΧΑΝΘ Πολυχώρος – Ατμοσφαιρικό Καφέ

Νικολάου Γερμανού 1, Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 231 5558598 & 6942 523290
Email: efkokitou@gmail.com
Links: Facebook
 
Ωράριο Λειτουργίας:
Δευτέρα – Παρασκευή: 09.00 21.00
Σάββατο & Κυριακή: 09.30- 01:30
Λειτουργούν 2 ιδιωτικά parking πολύ κοντά στο Αίθριο.

 

 

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως