Παπάς Αθανάσιος

Πλαστική χειρουργική προσώπου - στήθους (ΒΙΝΤΕΟ)

Το πρόσωπο και το στήθος είναι δύο σημεία του σώματος που οι γυναίκες δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον σήμερα. Η πλαστική χειρουργική υπόσχεται νεανικό πρόσωπο και όμορφο – στητό στήθος, τονώνοντας την αυτοπεποίθηση και την ψυχολογία μας. Ποιες όμως είναι οι διαθέσιμες επιλογές για τη βελτίωση των σημείων αυτών;

Ο επιστημονικός συνεργάτης του cityportal πλαστικός χειρουργός Θανάσης Παπάς μας μίλησε για τις μεθόδους που εφαρμόζει η πλαστική χειρουργική και πρότεινε τις ιδανικές λύσεις.

Είναι πολλές οι γυναίκες που επιλέγουν να ανανεώσουν την εμφάνιση τους, μέσω επεμβάσεων που τους ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση. Μια από τις πλέον διαδεδομένες χειρουργικές επεμβάσεις είναι η αυξητική στήθους.  Την όψη του προσώπου και του  δέρματος βελτιώνουν θεαματικά το facelift (ρυτιδεκτομή) αλλά και μη επεμβατικές πρακτικές όπως το μπότοξ, το υαλουρονικό, τα peeling τα fraxel και τα νήματα!

Η Πλαστική Χειρουργική και οι ιδανικές λύσεις για πρόσωπο – στήθος

Στο βίντεο που ακολουθεί δια στόματος του πλαστικού χειρουργού Θανάση Παπά θα ακούσετε τις πλέον δημοφιλείς και ιδανικές λύσεις που εφαρμόζονται και αφορούν την αισθητική του προσώπου και την αυξητική στήθους.

Ο  Dr. Θανάσης Παπάς βρίσκεται στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου που θέλει να συγκεντρώσει περισσότερες πληροφορίες για το πρόβλημα που τον απασχολεί.

INFO!
Αθανάσιος Παπάς
Πλαστικός Χειρουργός
www.papasplasticsurgery.com

 

Διαβάστε επίσης: Mommy makeover!

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως