{ Τελευταία νέα }

Ποιοι ψήφισαν υπέρ και κατά ΠΑΟΚ, ΞΑΝΘΗΣ - ο Αυγενάκης τώρα κατά της ποινής του υποβιβασμού


Κατηγορίες: Τελευταία νέα

Ποιοι ψήφισαν υπέρ και κατά ΠΑΟΚ, ΞΑΝΘΗΣ -  ο Αυγενάκης τώρα κατά της ποινής του υποβιβασμούΜετά την απόφαση που έβγαλαν τα μέλη της Επιτροπής που ο ίδιος άλλαξε, ο υφυπουργός κ Αυγενάκης πήρε θέση κατά της ποινής του υποβιβασμού.

Η εισήγηση της ΕΕΑ για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης έπεσε σαν κεραυνός  στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πριν από λίγο έγιναν γνωστές και οι επιλογές των μελών της επιτροπής. Σύμφωνα με το dikisports, κατά ΠΑΟΚ και Ξάνθης ψήφισαν οι Τζουλάκης, Φαραντούρης, Αρκούδης.
Υπέρ οι Δερδεμέζης, Μαρούπα (ζήτησε αναστολή της ποινής).

Ο τρόπος που διαμορφώθηκε αυτό το αποτέλεσμα φαίνεται να έχει την σφραγίδα του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, που άλλαξε τα δύο μέλη της επιτροπής εν μέσω εκκρεμοδικίας και τελικά διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα πριν μερικές μέρες, με απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, άλλαξαν δύο μέλη της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. Η εισήγηση της επιτροπής για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης αποφασίστηκε με ψήφους 3-2 και τα δύο νέα μέλη οι κύριοι Τζουλάκης και Φαραντούρης πήραν την θέση των Τριανταφυλλάκη και Αυγητίδη, και ψήφισαν υπέρ του υποβιβασμού. 
 Μετά την απόφαση που έβγαλαν τα μέλη της Επιτροπής που ο ίδιος άλλαξε, ο υφυπουργός κ Αυγενάκης πήρε θέση κατά της ποινής του υποβιβασμού.
 
Αναλυτικά η δήλωση του Λευτέρη Αυγενάκη:
 
«Η κυβέρνηση σέβεται το αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου και την κρίση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. Σε κάθε περίπτωση πάντως δεν είναι δυνατόν να επιβάλλεται η πλέον επαχθής ποινή του υποβιβασμού σε ιστορικές ομάδες χωρίς να υπάρχει απόλυτη τεκμηρίωση».

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ