{ Διεθνή }

Ποιος κορωνοϊός; 3500... στρουμφάκια συγκεντρώθηκαν στη Βρετάνη Γαλλίας, για να σπάσουν παγκόσμιο ρεκόρ


Κατηγορίες: Υγεία-Αισθητική

Ποιος κορωνοϊός; 3500... στρουμφάκια συγκεντρώθηκαν στη Βρετάνη Γαλλίας, για να σπάσουν παγκόσμιο ρεκόρ3500 άτομα αψήφισαν τον κορωνοϊό και μέτέτρεψαν σε στρουμφοχωριό την πόλη Λαντερνο στη Βρετάνη της Γαλλίας.

Έσπασαν ένα παγκόσμιο ρεκόρ και είναι περήφανοι για αυτό. Το Σάββατο 7 Μαρτίου 2020, 3.500 άτομα μεταμφιεσμένα ως Smurfs συγκεντρώθηκαν στο Landerneau (Finistère) στη Βρετάνη. Κέρδισαν το ρεκόρ που κρατούσαν προηγουμένως οι Γερμανοί, με 2.762 Smurfs.
 
Το βίντεο του αγώνα έχει εκατομμύρια θεάσεις στο Twitter, σύμφωνα με το AFP. Μια στιγμή ελαφρότητας που προφανώς δεν είναι για το γούστο του καθενός....Ειδικά για τους Ιταλούς γείτονές μας, οι οποίοι περνούν από την κρίση του κορωνοϊού. Περισσότεροι από 60 εκατομμύρια άνθρωποι περιορίζονται στα σπίτια τους για να πολεμήσουν την επιδημία.
 
"Μια ιογενής βόμβα"
Το AFP αναφέρει τι έχουν πει κάποια ιταλικά μέσα ενημέρωσης. "Παρά τις συστάσεις των τελευταίων ημερών για να σταματήσει η διάδοση του ιού, χιλιάδες άνθρωποι δεν ανέβαλαν τη συνάντηση", δήλωσε η ιταλική εφημερίδα Il secolo XIX, καταγγέλλοντας "μια ανεύθυνη χειρονομία".
Η κεντροαριστερή ημερήσια εφημερίδα La Repubblica ονομάζει αυτή τη συγκέντρωση "μια πιθανή και πολύ επικίνδυνη ιογενή βόμβα", ενώ η εφημερίδα Il Messaggero που εδρεύει στη Ρώμη πιστεύει ότι η διαδήλωση πραγματοποιήθηκε "παρά όλη την κοινή λογική" .
Ωστόσο στη Γαλλική πλευρά δήμαρχοι και τοπικοί φορείς δήλωσαν "Δεν πρέπει να σταματήσουμε να ζούμε ούτε όσο μπορούμε, ήταν μια ευκαιρία επίσης να πούμε ότι είμαστε ζωντανοί! ", προσθέτωντας ότι η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε σε εξωτερικούς χώρους.
 
Πράγματι, το Σάββατο 7 Μαρτίου, δεν υπήρχε απαγόρευση συγκέντρωσης περισσότερων από 1.000 ατόμων. Η κυβέρνηση έλαβε την ενέργεια αυτή την επόμενη μέρα, την Κυριακή 8 Μαρτίου.
Οι συμμετέχοντες στην συγκέντρωση αυτή αποφάνθηκαν ομόφωνα.... "Έπρεπε να τολμήσεις. Είναι υπέροχο. Η ατμόσφαιρα είναι μεγάλη ", «Βρήκαμε την ιδέα μεγάλη».

 

 

 

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ