{ Τελευταία νέα }

Πολλές αντιδράσεις με μάθημα καθηγητή στην Κέρκυρα για σχόλια για Παύλο Μελά, Κολοκοτρώνη - Βίντεο

 

Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Πολλές αντιδράσεις με μάθημα καθηγητή στην Κέρκυρα για σχόλια για Παύλο Μελά, Κολοκοτρώνη - ΒίντεοΑπαξιωτικά λόγια για τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη, την Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα και τον Παύλο Μελά από καθηγητή Χημείας σε σχολείο.

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε ένα βίντεο από σχολείο στην Κέρκυρα, στο οποίο ακούγεται ένας άνθρωπος, που φέρεται να είναι καθηγητής, να μιλά απαξιωτικά για τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη, την Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα και τον Παύλο Μελά.

 
Κατά τη διάρκεια συνομιλίας του με τους μαθητές, ο καθηγητής Χημείας -σύμφωνα με την περιγραφή κάτω από το βίντεο-  εκφράζει τις προσωπικές του απόψεις για ιστορικά θέματα  και  δημιουργεί σωρεία αντιδράσεων....

Ο Παύλος Μελάς είναι αμφιλεγόμενη προσωπικότητα», έλεγε στα παιδιά. «Δεν ήταν ήρωας»!

 
Μάλιστα, όταν ένας από τους μαθητές του λέει πως «και ο Κολοκοτρώνης ήταν Τούρκος», ο χημικός απαντάει: «σου είπα τι ήταν ο Κολοκοτρώνης. Σκότωνε γυναικόπαιδα, το έγραψε στα απομνημονεύματά του να πας να τα διαβάσεις ο ίδιος».
 
Για τη Μπουμπουλίνα λέει ότι «εξαγόρασε τη ζωή των Εβραίων κυριών της Τρίπολης, όταν τους πήρε τα κοσμήματα. Τους πήρε όλα τα χρυσαφικά και τους έσφαξε»…

Δείτε το βίντεο.

 

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ