Site icon Cityportal.gr

Πολύωρες διακοπές νερού στον Δήμο Θεσσαλονίκης

Βρύση

Ανακοίνωση για προγραμματισμένες διακοπές νερού σήμερα Πέμπτη 28 Απριλίου 2022 σε περιοχή της Θεσσαλονίκης εξέδωσε η ΕΥΑΘ.

Ειδικοτέρα,

Από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 29 Απριλίου 2022 από 09:00 έως 12:00 θα πραγματοποιηθεί σύνδεση νέου αγωγού Φ110 με υφιστάμενο δίκτυο, στη συμβολή των οδών Ηπείρου με Θεόδωρου Κολοκοτρώνη του Δήμου Θεσσαλονίκης. Λόγω των εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στις οδούς Ηπείρου – Κολοκοτρώνη – Αθανάσιου Διάκου καθώς και τις παρακείμενες σε αυτές οδούς, του Δήμου Θεσσαλονίκης. Οι εργασίες που θα εκτελεστούν κρίνονται απαραίτητες για την αποκατάσταση της καλής λειτουργίας του δικτύου στην περιοχή και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης

Επίσης, από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 29 Απριλίου 2022 από 09:00 έως 16:00 θα πραγματοποιηθούν εργασίες επανασύνδεσης διακλαδώσεων στην οδό Ισιδώρου, από την οδό Εμπεδοκλέους έως την οδό Μεγακλέους, του Δήμου Θεσσαλονίκης. Λόγω των εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στην οδό Ισιδώρου, του Δήμου Θεσσαλονίκης. Οι εργασίες που θα εκτελεστούν κρίνονται απαραίτητες για την αποκατάσταση της καλής λειτουργίας του δικτύου στην περιοχή και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης.

Δείτε ό,τι νεότερο υπάρχει εδώ:  Διακοπή νερού Θεσσαλονίκη 

Διαβάστε επίσης

Η ζωή μας σαν ταινία | Θέατρο Σοφούλη

Exit mobile version