{ Τελευταία νέα }

Πόπη Μαλλιωτάκη: Άμα θέλει η άλλη πλευρά μπορεί να κάνει το πρώτο βήμα και αν το αισθάνεται, κι αν θέλει να μας δει.


Κατηγορίες: Τελευταία νέα

Πόπη Μαλλιωτάκη:  Άμα θέλει η άλλη πλευρά μπορεί να κάνει το πρώτο βήμα και αν το αισθάνεται, κι αν θέλει να μας δει.Στην κάμερα του Happy Day και τον Σωτήρη Καραμίντζα άνοιξε τη βίλα της Πόπη Μαλλιωτάκη.

Στην κάμερα του Happy Day και τον Σωτήρη Καραμίντζα άνοιξε τη  βίλα της Πόπη Μαλλιωτάκη. 
Σύμφωνα με όσα είπε, έχει ενοικιάσει κατά καιρούς το σπίτι της σε σεϊχηδες, ποδοσφαιριστές, Υπουργούς από τη Γεωργία, αλλά και στην Acun Medya.
«Αυτό το σπίτι είναι του γιου μου. Το σπίτι μου είναι παράδεισος, έχει BBQ, ξυλόφουρνο, μπαράκι, πισίνα και spa. Το σπίτι αυτό φτιάχτηκε με τους κόπους 20 χρόνων του Λαζαρίδη και τους δικούς μου. Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα. Εκείνο τον καιρό κι εγώ είχα ανάγκη την δημοσιότητα. Ήμουν στα χωρίσματα κι έτσι αισθανόμουν καλά.
Ξόδευα χρήματα για τα φροντιστήρια και τα σχολεία των παιδιών. Το σπίτι το έχω βάλει σε πλατφόρμες και το νοικιάζω. Έχω φιλοξενήσει σεϊχηδες από το Ντουμπάι, ποδοσφαιριστές, Υπουργούς από τη Γεωργία. Το είχαν νοικιάσει και οι Τούρκοι από την Acun Medya στον τελικό του πρώτου Survivor, που ήταν και ο Ντάνος.
Γιατί να είμαι εγώ αυτή που θα κάνω συνέχεια το πρώτο βήμα; Άμα θέλει η άλλη πλευρά μπορεί να κάνει το πρώτο βήμα και αν το αισθάνεται, κι αν θέλει να μας δει. Εγώ το έκανα μία φορά, δεν μπορώ συνέχεια να υποχωρώ και να κάνω και η άλλη πλευρά να μην κάνει», είπε η Πόπη Μαλλιωτάκη.
 
Δείτε το βίντεο

 

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ