Ντουντούκα πορεία διαμαρτυρίας

Πορείες και συγκεντρώσεις στη θεσσαλονίκη 8/12/2022

Οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και οι πορείες που είναι προγραμματισμένες για σήμερα Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022 στη Θεσσαλονίκη

  • 11:00: στο κτήριο διοίκησης του ΑΠΘ, φοιτητικοί σύλλογοι διαμαρτύρονται για τη θέρμανση και ζητούν την αναβάθμιση των υποδομών.
  • 12:00: αναρχικοί καλούν σε μικροφωνική συγκέντρωση αλληλεγγύης στην Κατάληψη Mundo Nuevo, στη κτήριο της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ.
  • 12:00: στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στον σταθμό Βενιζέλου του Μετρό Θεσσαλονίκης, εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για τις συνθήκες εργασίας τους ζητώντας αυξήσεις μισθών.
  • 17:00: Η «Πρωτοβουλία Υγεινομικών Θεσσαλονίκης ενάντια στους αποκλεισμούς» κάλεσε σε διαμαρτυρία στην πλατεία Αγίας Σοφίας ενάντια στις αναστολές/απολύσεις των ανεμβολίαστων υγειονομικών.
  • 17:00: έξω από το Γενικό Νοσοκομείο Ιπποκράτειο είναι προγραμματισμένη συγκέντρωση αλληλεγγύης προς τον 16χρονο που πυροβολήθηκε στο κεφάλι από αστυνομικό και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Σημείωση: Καθημερινά σας γνωστοποιούμε τις συγκεντρώσεις – πορείες – απεργίες που γίνονται στη Θεσσαλονίκη. Οι δημοσιεύσεις στο cityportal.gr γίνονται σύμφωνα με τις προκηρύξεις – αφίσες – email ή αναρτήσεις που υπάρχουν στο διαδίκτυο. Αυτό γίνεται στο πλαίσιο ενημέρωσης των κατοίκων και των επισκεπτών της πόλης ώστε να ρυθμίσουν ανάλογα το πρόγραμμα τους.


ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ: Τι να κάνω στη Θεσσαλονίκη σήμερα, αύριο και τις επόμενες μέρες. Πρόγραμμα παραστάσεων, συναυλιών, εκδηλώσεων με εισιτήριο αλλά και ΔΩΡΕΑΝ.