Κορίτσι με ντουντούκα σε διαδήλωση

Πορείες- Συγκεντρώσεις στη Θεσσαλονίκη 26/9

Τρεις συγκεντρώσεις – διαμαρτυρίες βρίσκονται στην ατζέντα της πόλης σήμερα Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022.

Ειδικότερα,

Στις 12:30, στο άγαλμα Βενιζέλου, θα συγκεντρωθούν εκπαιδευτικά σωματεία της Θεσσαλονίκης, κατά της απόφασης του υπουργείου Παιδείας για λειτουργία συντονιστών στα σχολεία, λέγοντας “ΟΧΙ στον αυταρχισμό του υπουργείου Παιδείας και τη δικαστική προσφυγή ενάντια στην Απεργία-Αποχή από μέντορες-συντονιστές”

Στις 17:00, μέλη φοιτητικών συλλόγων θα διαμαρτυρηθούν έξω από το δημαρχιακό μέγαρο Θεσσαλονίκης κατά της πανεπιστημιακής αστυνομίας.

Στις 18:00, στην πλ. Αγίας Σοφίας, μέλη από το ταμείο Αλληλεγγύης Φυλακισμένων και Διωκόμενων Αγωνιστ(ρι)ών και άλλων οργανώσεων θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση αλληλεγγύης στους Β. Σταθόπουλο και Δ. Χατζηβασιλειάδη.

Σημείωση: Καθημερινά σας γνωστοποιούμε τις συγκεντρώσεις – πορείες – απεργίες που γίνονται στη Θεσσαλονίκη. Οι δημοσιεύσεις στο cityportal.gr γίνονται σύμφωνα με τις προκηρύξεις – αφίσες – email ή αναρτήσεις που υπάρχουν στο διαδίκτυο. Αυτό γίνεται στο πλαίσιο ενημέρωσης των κατοίκων και των επισκεπτών της πόλης ώστε να ρυθμίσουν ανάλογα το πρόγραμμα τους.

Φωτογραφία αρχείου