Πως να έχετε ένα φωτεινό και ξεκούραστο πρόσωπο τις γιορτές

Οι γιορτινές μέρες είναι κοντά. Όλοι θέλουμε τις μέρες αυτές η παρουσία μας να μη περάσει απαρατήρητη. Η επίσκεψη μας στο δερματολογικό ιατρείο θα μας βοηθήσει ώστε να αποκτήσουμε ένα φωτεινό, ξεκούραστο και ανανεωμένο πρόσωπο.

Θεραπείες για ένα φωτεινό και ξεκούραστο πρόσωπο

Οι θεραπείες οι οποίες προτείνονται να γίνουν για λίγο πριν από τις μέρες που είναι σημαντικές για σας και θα βρεθείτε ανάμεσα σε κόσμο πχ όπως σε κάποια κοινωνική εκδήλωση, γάμο, βαφτίσια, συγκέντρωση, εορταστικές περιόδους) είναι αυτές με  τις εορτές είναι αυτές με Yαλουρονικό (fillers), BOTOX, PRP, Μεσοθεραπεία BOTOX, Μεσοθεραπεία προσώπου, Καθαρισμός.

• Yαλουρονικό (fillers)

Η θεραπεία με υαλουρονικό για αύξηση όγκου στα ζυγωματικά και χείλη καθώς και γέμισμα ρυτίδων είναι μια απλή θεραπεία που δίνει άμεσα αποτελέσματα. Καλό είναι να γίνουν λίγες μέρες πριν από εκδηλώσεις ώστε να φύγουν τυχόν εκχυμώσεις.


• BOTOX

Προτείνεται να γίνει 10 μέρες πριν. Στο χρόνο αυτό θα έχομε το μέγιστο αποτέλεσμα και συγχρόνως θα έχουν εξαφανισθεί τυχόν μικρο-εκχυμώσεις.


• PRP

H θεραπεία αυτή συνδυάζεται ιδανικά με το BOTOX . Το BOTOX θα εξαφανίσει τις ενεργητικές ρυτίδες έκφρασης, θα ξεκουράσει το βλέμμα, το δε PRP θα δώσει φωτεινότητα στο δέρμα, θα βελτιώσει τη ποιότητά του και θα εξαφανίσει τυχόν ατέλειες.


• Μεσοθεραπεία BOTOX

Γίνεται 1 βδομάδα πριν τις εορτές. Εξαφανίζει τις πολύ λεπτές ρυτίδες στο πρόσωπο, μάτια, λαιμό και ντεκολτέ.


• Μεσοθεραπεία προσώπου

Δίνει άμεση ενυδάτωση και σφριγηλότητα στο πρόσωπο. Γίνεται, 10 ημέρες προ εορτών, με ενέσεις ή και χωρίς.


• Καθαρισμός

Ο καθαρισμός με υπερήχους σε συνδυασμό με ελαφρύ peeling και ενυδάτωση2-3 ημέρες πριν από σημαντικές μας εμφανίσεις δίνει άμεσα λάμψη και φρεσκάδα στο δέρμα.

Με αφορμή τις γιορτές μπορεί να τεθεί ένα πρόγραμμα θεραπειών μακράς διάρκειας.

Κάντε λοιπόν ένα δώρο στον εαυτό σας ή στο αγαπημένο σας πρόσωπο (γυναίκα ή άνδρα) για τις ημέρες των εορτών που έρχονται. Μπορείτε να συζητήσετε με το δερματολόγο για οποιαδήποτε θέμα σας απασχολεί σχετικά με την εμφάνισή σας. Με όλες τις παραπάνω θεραπείες προτείνονται πρόσθετες απλές εφαρμογές στο σπίτι με ειδικά καλλυντικά, οι οποίες θα αυξήσουν και θα παρατείνουν τα αποτελέσματα.


MySkin – ιατρεία κλινικής, αισθητικής και επεμβατικής Δερματολογίας

Θεσσαλονίκη 2310 262460 Παλαιών Πατρών Γερμανού 44,
Πολύγυρος 2310 262460 Κωνσταντινουπόλεως 18,
Νάουσα 23320 52554 Ζαφειράκη 10,

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως