{ Τελευταία νέα }

Πού στρέφονται οι έρευνες σχετικά με τον θάνατο του αστυνομικού και της φίλης του στο Πόρτο Χέλι


Κατηγορίες: Τελευταία νέα

Πού στρέφονται οι έρευνες σχετικά με τον θάνατο του αστυνομικού και της φίλης του στο Πόρτο ΧέλιΤο ζευγάρι βρέθηκε νεκρό στο κρεβάτι της βίλας όπου διέμενε το τελευταίο διάστημα ο 34χρονος, ο οποίος υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα Κρανιδίου. Από τη νεκροψία που έκανε ο ιατροδικαστής, αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια. Ωστόσο, οι αστυνομικοί που ερεύνησαν τον χώρο βρήκαν δίπλα στα δύο πτώματα σύνεργα που παραπέμπουν σε χρήση ναρκωτικών. Τα αντικείμενα αυτά μεταφέρθηκαν μαζί με τα υπολείμματα της ουσίας που περιείχαν στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για να εξεταστούν και να διαπιστωθεί εάν περιείχαν ναρκωτικό που μπορεί να προκάλεσε τον θάνατο τους.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι είχε γνωριστεί τον τελευταίο χρόνο και είχε αναπτύξει ερωτική σχέση. Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την προανάκριση για την υπόθεση εξετάζουν εάν ήταν χρήστες ναρκωτικών, όπως προκύπτει από τα σύνεργα που βρέθηκαν δίπλα από τα πτώματα.
 
Οι σοροί τους μεταφέρθηκαν στο νεκροτομείο, όπου ο ιατροδικαστής θα διενεργήσει νεκροτομή για να διαπιστώσει τα ακριβή αίτια του θανάτου τους, ενώ θα ζητήσει και ιστολογική και τοξικολογική εξέταση.
 
Πηγή πληροφοριών: Espresso
 

:TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ___