Ο αρχιτέκτονας Πρόδρομος Νικηφορίδης, της εταιρείας Nikiforidis Cuomo Architects που επιμελήθηκε τη διαμόρφωση της Νέας Παραλίας, και μέλος της ομάδας «Οι Φίλοι της Νέας Παραλίας» με σημερινή του (Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου) ανάρτηση στο facebook, σχολιάζει την τοποθέτηση χημικής τουαλέτας που εγκαταστάθηκε, σε σημείο της Νέας Παραλίας της Θεσσαλονίκης, γράφοντας ότι δεν είναι προσβάσιμη σε Άτομα με Ειδικές Ανάγκες (ΑμΕΑ)
Χαρακτηρίζει μάλιστα τη συγκεκριμένη επιλογή τουαλέτας «αθλιότητα», υπενθυμίζοντας ότι έχει τοποθετηθεί δίπλα στις δημόσιες τουλέτες, οι οποίες όμως δεν λειτουργούν.
Η ανάρτηση του κ. Προδρομίδη αναφέρει:
Ακριβώς δίπλα από τις τουαλέτες που δεν λειτουργούν, τοποθέτησαν αυτή την αθλιότητα που βέβαια και από ότι φαίνεται δεν είναι προσβάσιμη σε ΑΜΕΑ.
Τα Άτομα με Αναπηρίες να κάτσουν σπίτι τους, τι δουλειά έχουν να βγαίνουν έξω!
Ακριβώς δίπλα από τις τουαλέτες που δεν λειτουργούν τοποθέτησαν αυτή την αθλιότητα που βέβαια και από ότι φαίνεται δεν…
Δημοσιεύτηκε από Prodromos Nikiforidis στις Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2020
Βέβαια δεν κάνει μόνο επικρίσεις, αλλά αναφέρεται και στη θετική δράση να φυτευτούν νέα δέντρα.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση με φωτογραφίες από τα δέντρα:
Το πολύ καλό νέο είναι ότι στο Κήπο της Μεσογείου φυτεύονται 60 νέα, μεγάλα και όμορφα δέντρα από τον κύριο Σταύρο Ανδρεάδη. Επιτέλους σε αυτή την πόλη φυτεύουμε δέντρα!
Το πολύ καλό νέο είναι ότι στο Κήπο της Μεσογείου φυτεύονται 60 νέα, μεγάλα και όμορφα δέντρα από τον κύριο Σταύρο Ανδρεάδη. Επιτέλους σε αυτή την πόλη φυτεύουμε δέντρα!
Δημοσιεύτηκε από Prodromos Nikiforidis στις Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2020
Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε
Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα
Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως