{ Τελευταία νέα }

Προανακριτική για Παπαγγελόπουλο: 15 Ιουλίου το πόρισμα στη Βουλή


Κατηγορίες: Πολιτική

Προανακριτική για Παπαγγελόπουλο: 15 Ιουλίου το πόρισμα στη Βουλή

Το πόρισμα της προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου θα είναι με δύο ενότητες, για τη Novartis και άλλες υποθέσεις που προέκυψαν.

Στις 15 Ιουλίου αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή το πόρισμα της προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, και στις 22 Ιουλίου στην Ολομέλεια, για να αποφασιστεί αν θα παραπεμφθεί ή όχι στο δικαστικό συμβούλιο ο κ. Παπαγγελόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πόρισμα της πλειοψηφίας θα ζητά την άσκηση δίωξη του πρώην υπουργού για βαριά αδικήματα, μεταξύ αυτών τη σύσταση εγκληματικής συμμορίας.

Το πόρισμα θα είναι 400 σελίδων, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, με δύο ενότητες, για τη Novartis και άλλες υποθέσεις που προέκυψαν.

Ο κ. Τσοβόλας, ο συνήγορος του κ. Παπαγγελόπουλου, το Σάββατο 11/7 είπε ότι η αίτηση ακυρότητας της διαδικασίας θα πρέπει να αποσταλεί στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας. Εάν αυτό δεν γίνει, τότε αποδεικνύεται ότι το ΚΙΝΑΛ και η ΝΔ θυσιάζουν τη νομιμότητα και τα ανθρώπινα δικαιώματα στον βωμό μικροκομματικών σκοπιμοτήτων, πρόσθεσε ο ίδιος.

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ