Προβολή της Θεσσαλονίκης σε Βέλγους Travel agents

Προβολή της Θεσσαλονίκης σε Βέλγους Travel agents

Στο 1ο Virtual Greek Alternative Tourism & Gastronomy Workshop 2020

Από τις 25 έως τις 27 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε το Virtual Greek Alternative Tourism & Gastronomy Workshop 2020 με στόχο το Βελγικό κοινό, στο οποίο συμμετείχε ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης.
 
Ήταν μια σημαντική διαδικτυακή διοργάνωση κατά τη διάρκεια της οποίας πραγματοποιήθηκαν webinars για όλους τους συμμετέχοντες με παρουσιάσεις προορισμών και προϊόντων γαστρονομίας της Ελλάδας καθώς και Β2Β συναντήσεις.
 
Συνολικά συμμετείχαν 80 τουριστικοί πράκτορες που δραστηριοποιούνται στο Βέλγιο καθώς και συνολικά 30 διακεκριμένοι Βέλγοι δημοσιογράφοι.
 
Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης συμμετείχε στο workshop πραγματοποιώντας μία σειρά διαδικτυακών συναντήσεων με travel agents. Σε αυτές παρουσιάστηκαν τα μοναδικά και ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά του προορισμού «Θεσσαλονίκη» χρησιμοποιώντας το αδιαμφισβήτητο ατού της γαστρονομίας καθώς και τις πολλές μορφές εναλλακτικού τουρισμού που μπορούν να αποτελέσουν ελκυστικά πλεονεκτήματα της πόλης για τους Βέλγους τουρίστες.
 
Στο κλείσιμο του διαδικτυακής διοργάνωσης έγινε κλήρωση δώρων των Ελλήνων συμμετεχόντων και o Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης προσέφερε τριήμερη διαμονή στην πόλη που χορήγησε το ξενοδοχείο Capsis Bristol Boutique Hotel.
 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως