{ Υγεία }

Πρόεδρος ΙΣΘ: Ας μην μετατρέψουμε με την ανεμελιά μας τη διασκέδαση μας σε δυστυχία κάποιον άλλων


Κατηγορίες: Covid-19

Πρόεδρος ΙΣΘ: Ας μην μετατρέψουμε με την ανεμελιά μας τη διασκέδαση μας σε δυστυχία κάποιον άλλων

Tηρώντας με ευλαβικότητα τα μέτρα θα προστατεύσουμε όλους εκείνους που ενδεχομένως θα κινδυνεύσουν πολύ περισσότερο αν νοσήσουν, είπε ο κ. Νίτσας

Δήλωση του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Nίκου Νίτσα:
Αύριο Σάββατο 24 Οκτωβρίου ξεκινά όπως κάθε χρόνο το πενθήμερο των εορτασμών της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης και γιορτής του Αγίου Δημητρίου καθώς και εθνικής εορτής 28ης Οκτωβρίου.
Φέτος είναι μία διαφορετική χρονιά. Κάνω έκκληση σε όσους βρεθούν εκτός της περιφερειακής ενότητας της Θεσσαλονίκης πού βρίσκεται στο επίπεδο 3 της αυξημένης επιτήρησης, μετακινούμενοι σε περιοχές που βρίσκονται στο επίπεδο 2 ή στο επίπεδο 1 να συνεχίσουν να συμπεριφέρονται σαν να βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη.
Φορώντας μάσκα παντού και τηρώντας με ευλαβικότητα τα μέτρα θα προστατεύσουμε όλους εκείνους που ενδεχομένως θα κινδυνεύσουν πολύ περισσότερο αν νοσήσουν, καθώς μπορεί να βρίσκονται σε απομακρυσμένες περιοχές ή σε περιοχές υγειονομικά πιο υποβαθμισμένες.
Ειδικά για τους νεότερους, πολλοί από τους οποίους έχει αποδειχθεί ότι νοσούν από κορωνοϊό ασυμπτωματικά, όταν θα βρεθούν κοντά στα συγγενικά τους πρόσωπα, τους καλώ να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.
Ας μην μετατρέψουμε με την ανεμελιά μας τη διασκέδαση μας σε δυστυχία κάποιον άλλων.

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ