Site icon Cityportal.gr

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο πιστολέρο της Καλαμαριάς

Δικαστήρια θεσσαλονικης

Φωτογραφία Αρχείου

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 32χρονος που συνελήφθη ύστερα από περιστατικό με πυροβολισμούς στην περιοχή Φοίνικας Θεσσαλονίκης.

Ο ίδιος μαζί με τον αδερφό του, κατηγορούνται για διακίνηση ναρκωτικών κατ’ επάγγελμα, κατά συναυτουργία. Ο 32χρονος κατηγορείται επιπλέον για επικίνδυνη οδήγηση με κίνδυνο για άνθρωπο, παράνομη οπλοφορία-οπλοχρησία , κατοχή πυρομαχικών, άσκοπους πυροβολισμούς, φθορά ξένης περιουσίας.

Στις απολογίες τους, αρνήθηκαν τις κατηγορίες όπως τους αποδίδονται. Ο δράστης ισχυρίστηκε ότι άρχισε να πυροβολεί επειδή πίστευε ότι κάποιοι κακοποιούσαν τη γυναίκα του και ότι την επιβίβασαν σε ένα αυτοκίνητο το οποίο άρχισε να καταδιώκει με το δικό του όχημα, πριν συλληφθεί από τους αστυνομικούς. Όσον αφορά τις ποσότητες ναρκωτικών που εντοπίστηκαν στο διαμέρισμα ισχυρίστηκε ότι δεν ήταν δικές του και ότι τις τοποθέτησαν αυτοί που κακοποιούσαν τη γυναίκα του.

Ο αδερφός του δράστη από την πλευρά του, ισχυρίστηκε πως πήγε στο σπίτι του αδελφού του όταν έμαθε για τους πυροβολισμούς, προκειμένου να μάθει τι έχει συμβεί.

Υποστήριξε μάλιστα πως δεν έχει σχέση με την υπόθεση και τελικά αφέθηκε ελεύθερος.

Με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως ο ένας, ηλικίας 32 χρονών, προφυλακίστηκε ενώ ο άλλος, ηλικίας 29 χρονών, αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα και της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα.

Διαβάστε σχετικά:

Πιστολέρο Καλαμαριάς: Δίωξη για ένα κακούργημα και πέντε πλημμελήματα

Exit mobile version