Πρόγραμμα Δωρεάν μαθημάτων Πληροφορικής για Ανέργους & Φοιτητές Θεσσαλονίκης

Ξεκινάει νέος κύκλος του προγράμματος δωρεάν μαθημάτων εκμάθησης δεξιοτήτων πληροφορικής με σκοπό την απόκτηση αναγνωρισμένων πιστοποιητικών από φορέα του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. για όλες τις προκηρύξεις εργασίας, διορισμούς – προσλήψεις, ΑΣΕΠ.
Δικαιούχοι οι Άνεργοι & Φοιτητές του νομού Θεσσαλονίκης. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί προτεραιότητα των αιτήσεων.

Nέες ημερομηνίες έναρξης του προγράμματος: 8/9, 11/9, 12/9, 13/9, 14/9, 15/9, 18/9, 19/9, 20/9, 21/9, 22/9, 25/9, 26/9, 27/9, 28/9, 29/9
Δηλώσεις συμμετοχής στην παρακάτω φόρμα

ΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ 

Δικαιούχοι για συμμετοχή στο πρόγραμμα δωρεάν μαθημάτων πληροφορικής είναι οι κάτοχοι κάρτας Ανεργίας (σε ισχύ) και οι Φοιτητές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (απαιτείται επίδειξη φοιτητικής ταυτότητας / πάσο).

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

  • Παρακολούθηση ΔΩΡΕΑΝ μαθημάτων και για τις 6 ενότητες πληροφορικής.
  • Το πιστοποιητικό δεν χρειάζεται ανανέωση, ισχύει δια βίου.
  • Πιστοποιητικό κατάλληλο για όλες τις προκηρύξεις εργασίας & ΑΣΕΠ
  • Δωρεάν επανεξετάσεις σε περίπτωση αποτυχίας
  • Για τους φοιτητές δικαίωμα παγώματος του προγράμματος για την περίοδο της εξεταστικής
  • Οι συμμετέχοντες του προγράμματος επιλέγουν το ωράριο και τις ημέρες παρακολούθησης των μαθημάτων.

ΦΟΡΕΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Ο φορέας που αναλαμβάνει την πραγματοποίηση των μαθημάτων είναι το ΚΔΒΜ Υδρόγειος (Παπαναστασίου 150, γήπεδο Άρη). Το πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να παρακολουθήσουν ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα από πιστοποιημένους εκπαιδευτές.

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Τις εξετάσεις για την πιστοποίηση αναλαμβάνει ο φορέας GlobalCert εγκεκριμένος από ΕΟΠΠΕΠ (με εξεταστικό σύστημα που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο Πειραιώς). Τα παράβολα συμμετοχής στις επίσημες εξετάσεις επιβαρύνουν τους συμμετέχοντες του προγράμματος και είναι 30€/ενότητα εξέτασης και έκδοσης πιστοποιητικού, 70€ κάρτα δεξιοτήτων.

Για την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος η συμμετοχή στις επίσημες εξετάσεις για τουλάχιστον τρεις ενότητες είναι υποχρεωτική.

Η Αναγνωρισμένη Πιστοποίηση γνώσεων χειρισμού Υπολογιστών από τον ΑΣΕΠ έχει ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΙΣΧΥ και αποτελεί ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ προϋπόθεση για Μοριοδότηση – τυπικό προσόν για Προσλήψεις και Διορισμούς στο Δημόσιο, ΑΣΕΠ, σε οργανισμούς και είναι απαραίτητο κριτήριο για τον Ιδιωτικό τομέα αλλά και για σπουδές σε Μεταπτυχιακά Προγράμματα!

 

 


Αναρωτιέσαι τι να κάνεις στη Θεσσαλονίκη σήμερα, αύριο ή τις επόμενες μέρες;  Ενημερωθείτε για τα πάντα! ΟΛΕΣ οι εκδηλώσεις (συναυλίες, παραστάσεις αλλά και χρήσιμες πληροφορίες και όλα τα ΔΩΡΕΑΝ event που γίνονται στην πόλη θα τα βρείτε στο ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ του cityportal.gr

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως