Πρόγραμμα εκπαίδευσης Προσωπικού Επιχειρήσεων Τροφίμων

Πρόγραμμα εκπαίδευσης Προσωπικού Επιχειρήσεων Τροφίμων

Το ΚΕΚ ΣΕΒΕ-ΣΒΒΕ-ΔΕΘ σε συνεργασία με την εταιρεία ΤΕΧΝΟΔΙΑΣΤΑΣΗ πρόκειται να υλοποιήσει ειδικά σεμινάρια κατάρτισης για την επιμόρφωση εργαζομένων επιχειρήσεων με θέμα «Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων» σύμφωνα με την Υ.Α. 14708/2007 του Υπουργείου Ανάπτυξης.

Διευκρινίζεται ότι, σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) 487/2000, δημιουργείται η υποχρέωση για το προσωπικό των επιχειρήσεων που χειρίζονται τρόφιμα (π.χ. εστιατόρια, ταβέρνες, μεζεδοπωλεία, καφετέριες κρεοπωλεία, ζαχαροπλαστεία, φούρνους, σνακ μπαρ, οπωροπωλεία κ.λ.π.) να παρακολουθήσει σεμινάριο κατάρτισης σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας στο χειρισμό τροφίμων. Με τη νέα υγειονομική διάταξη η βεβαίωση παρακολούθησης του προγράμματος κατάρτισης είναι απαραίτητη προκειμένου οι επιχειρήσεις να λάβουν την άδεια λειτουργίας.

Η κατάρτιση έχει διάρκεια 10 ώρες και θα υλοποιηθεί σε 2 πεντάωρα.
 
Στο τέλος του Προγράμματος, ο καταρτιζόμενος θα λάβει Προσωρινή Βεβαίωση Παρακολούθησης κι εφόσον υπάρξει επιτυχής έκβαση της προβλεπόμενης δοκιμασίας (Προγραμματισμένες Εξετάσεις από τον ΕΦΕΤ), θα λάβει Επίσημη Βεβαίωση από τον ΕΦΕΤ.

Κόστος Συμμετοχής/άτομο : 70€
Δηλώσεις Συμμετοχής : έως 12-04-2013
Περίοδος Υλοποίησης : Μάιος 2013

Περισσότερες πληροφορίες

ΚΕΚ ΣΕΒΕ-ΣΒΒΕ-ΔΕΘ (Περίπτερο 16-εντός ΔΕΘ) Τηλέφωνα & Fax: 2310/250-356, 220-950, e-mail: mpapadaki@kekssd.gr κα. Μαρία Παπαδάκη

ΤΕΧΝΟΔΙΑΣΤΑΣΗ Συγγρού 10, Κέντρο, Τηλ.: 2310-501960 & fax: 2310-501966, κα. Δημητριάδου Δέσποινα

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε