Πρόγραμμα Εθελοντισμού «DID YOU KNOW» για 8 μήνες, στο Brasov της Ρουμανίας.

Πρόγραμμα Εθελοντισμού «DID YOU KNOW» για 8 μήνες, στο Brasov της Ρουμανίας.

Η Α.Μ.Κ.Ε You in Europe σε συνεργασία με τον οργανισμό “Wild Carpathia” προκηρύσσει 2 θέσεις Ευρωπαϊκής Εθελοντικής Υπηρεσίας (EVS) διάρκειας 8 μηνών, στο όμορφο Brasov της Ρουμανίας, από 1/7/17 – 28/2/18 .
 
Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Erasmus+ και καλύπτει στους εθελοντές διαμονή, πλήρη διατροφή, αεροπορικά εισιτήρια, ασφάλιση και ένα μηνιαίο χρηματικό ποσό για τα προσωπικά έξοδα του εθελοντή. 
 
Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, 8 εθελοντές από Ελλάδα, Γαλλία, Ιταλία και Εσθονία θα απασχοληθούν σε δράσεις προώθησης της ιδέας του εθελοντισμού καθώς και του προγράμματος Erasmus+, και θα συνδράμουν στη λειτουργία του κέντρου εθελοντισμού της πόλης, Volunteer Center Brasov (CVB).
 
Στόχος του προγράμματος είναι να προσφέρει στους συμμετέχοντες σημαντικές δεξιότητες που θα τους βοηθήσουν στην επαγγελματική και προσωπική τους εξέλιξη, ενώ θα προσφέρουν ταυτόχρονα στο κοινωνικό σύνολο.
 
Δείτε αναλυτικά όλη την πληροφόρηση εδώ: https://youineurope.gr/2017/04/11/evs-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-8-%CE%BC%CE%AE%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-brasov-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8E%CE%B8%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CE%B8%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF/
 
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους/νέες ηλικίας 18-30 ετών. Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν δεν έχουν παρά να αποστείλουν ένα σύντομο βιογραφικό τους κι ένα motivation letter στο email youineurope.evs@gmail.com, μέχρι την Τρίτη 25 Απριλίου 2017.