Πρόγραμμα Εθελοντισμού για το Διεθνές Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους, ψηφιακής τέχνης και νέων επικοινωνιών τεχνολογίας της Σόφιας.

Πρόγραμμα Εθελοντισμού για το Διεθνές Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους, ψηφιακής τέχνης και νέων επικοινωνιών τεχνολογίας της Σόφιας.

Η Α.Μ.Κ.Ε You In Europe προκηρύσσει 5 θέσεις Εθελοντικής Υπηρεσίας (EVS)  για το πρόγραμμα με τίτλο “VIP, Volunteers in The Palace” όπου η μουσική συναντάει το σινεμά μέσα από νεανικές ματιές και δημιουργίες.
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα εθελοντικής εργασίας χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+ και έχει ως αντικείμενο τη συνεισφορά των συμμετεχόντων στη διεξαγωγή του  Διεθνούς Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους, ψηφιακής τέχνης, και νέων επικοινωνιών τεχνολογίας της Σόφιας.
        Μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος 5 Έλληνες συμμετέχοντες μαζί με άλλους 45 εθελοντές από Ισπανία, Κροατία, Ιταλία, Λετονία, Πολωνία, Πορτογαλία, και Ουγγαρία θα γνωρίσουν  τους χώρους υλοποίησης του φεστιβάλ, θα συμμετάσχουν στην διαδικασία προβολής του φεστιβάλ στο κοινό, θα εργαστούν για τη δημιουργία διαύλου επικοινωνίας προς τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην εξυπηρέτηση του κοινού παρέχοντας ενημέρωση, στη συνοδεία των συμμετεχόντων διαγωνιζομένων και επίσημων προσκεκλημένων και θα συμμετέχουν στην έκδοση δελτίων τύπου και επικοινωνιακού υλικού του Γραφείου Τύπου του φεστιβάλ. Γενικότερα θα γνωρίσουν όλη τη διαδικασία σχεδιασμού και υλοποίησης μιας τέτοιας εκδήλωσης, παρακολουθώντας βέβαια και το διαγωνιστικό μέρος του Φεστιβάλ.
 
      Για την παραπάνω δράση η διαμονή και η διατροφή καλύπτονται εξ ολοκλήρου από χρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+. Η χρηματοδότηση καλύπτει και τα έξοδα ταξιδίου έως το ποσό των 180 ευρώ. Επίσης παρέχεται και ένα μικρό ποσό για τα προσωπικά έξοδα του εθελοντή. 
 
      Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν βιογραφικό, μια σύντομη επιστολή στα αγγλικά εξηγώντας τους λόγους που θέλουν συμμετέχουν στο e-mail youineurope@gmail.com. Στον  τίτλο του e-mail να αναγράφεται “ Για το πρόγραμμα Εθελοντισμού VIP: το όνομα και το επίθετο” του ενδιαφερομένου. Η ημερομηνία λήξης των αιτήσεων είναι η Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015.
 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως