Project tRade

Project tRade

Το “Project tRade” δημιουργήθηκε από το Pet Professional Guild (PPG) – The Association for Force-Free Pet Professionals και είναι ένα διεθνές πρόγραμμα που προωθεί τη χρήση εκπαιδευτικού εξοπλισμού χωρίς βία (force-free pet training equipment) για κατοικίδια ζώα.
 
Το πρόγραμμα ζητά από τους κηδεμόνες ζώων που χρησιμοποιούν περιλαίμια πνιγμού, περιλαίμια με καρφιά, ηλεκτρικά κολάρα, συσκευές ψεκασμού σιτρονέλας και οποιεσδήποτε άλλες συσκευές που έχουν σχεδιαστεί για να εκπαιδεύσουν ή να διορθώσουν τη συμπεριφορά του ζώου μέσα από τον πόνο ή τον φόβο, να ανταλλάξουν τον υφιστάμενο εξοπλισμό τους λαμβάνοντας μεγάλες εκπτώσεις σε υπηρεσίες εκπαίδευσης και φροντίδας ζώων συντροφιάς.
 
Στόχος του προγράμματος είναι, κηδεμόνας και κατοικίδιο να γνωρίσουν τα τεράστια πλεονεκτήματα και τη μακροχρόνια αποτελεσματικότητα, της χωρίς χρήση βίας εκπαίδευση και φροντίδας ζώων συντροφιάς.
 
Η χρήση σύγχρονων, επιστημονικά τεκμηριωμένων, θετικών και φιλικών προς το ζώο μεθόδων εκπαίδευσης και φροντίδας είναι το θεμέλιο για την ευημερία, την κοινωνικοποίηση, την εκπαίδευση και την πρόληψη των προβλημάτων συμπεριφοράς.
 
Καθώς μια ευρεία ποικιλία προϊόντων και εξοπλισμού χρησιμοποιούνται για την εκπαίδευση των κατοικίδιων ζώων, οι κηδεμόνες τους αλλά και το κοινό γενικότερα, πρέπει να γνωρίζει τα πιθανά προβλήματα και τους κινδύνους που μπορεί να δημιουργήσει η χρήση τους.
 
Συγκεκριμένα, η χρήση κολάρων και οδηγών που προορίζονται για να εφαρμόσουν πίεση, πόνο ή πνιγμό γύρω από το λαιμό του σκύλου (όπως π.χ. περιλαίμια πνιγμού, περιλαίμια με καρφιά ή ηλεκτρικά κολάρα) θα πρέπει να αποφεύγεται.
 
Ανταλλάξτε τον εξοπλισμό σας και δημιουργήστε έναν καλύτερο κόσμο για σας και το κατοικίδιο σας!
 
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο 
http://www.hug4dogs.com/index.php/ypiresies/project-trade
 
Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail στο info@hug4pets.com

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως