{ Εκπαίδευση }

Πρόλαβε τη θέση σου στο Μεταπτυχιακό εξ Αποστάσεως Πρόγραμμα στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών

 

Κατηγορίες: Εκπαίδευση

Πρόλαβε τη θέση σου στο Μεταπτυχιακό εξ Αποστάσεως Πρόγραμμα στην Ειδική Αγωγή και ΕκπαίδευσηΤο Πρόγραμμα δεν απαιτεί αναγνώριση από το Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. Δίνει Παιδαγωγική Επάρκεια!

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας προσφέρει σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση με τη Μέθοδο της Εξ Αποστάσεως Παρακολούθησης με ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ.

* Η Πρακτική Άσκηση πραγματοποιείται με συμβατικές, δια ζώσης μεθόδους στην Ελλάδα υπό την επίβλεψη του Πανεπιστήμιου Πατρών και καλύπτει πλήρως όλες τις προϋποθέσεις συνάφειας με την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση (ΕΑΕ) του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής.
 
Το Πρόγραμμα δεν απαιτεί αναγνώριση από το Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.
Δίνει Παιδαγωγική Επάρκεια!
 

Στόχος του Προγράμματος

Το μεταπτυχιακό στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση αποσκοπεί στην εμβάθυνση στις σύγχρονες τάσεις της ειδικής εκπαίδευσης, τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο, αλλά και να παράσχει την ευκαιρία στους φοιτητές να γνωρίσουν διάφορα εργαλεία αξιολόγησης για τον εντοπισμό παιδιών με ειδικές ανάγκες και να ασκηθούν στη χρήση τους. Ένας επιπλέον κοινός στόχος είναι να βοηθήσει τους φοιτητές να γίνουν κριτικοί αναγνώστες εκπαιδευτικών ερευνών και ικανοί να σχεδιάζουν και να πραγματοποιούν της δική τους ερευνητική δράση.

Διάρκεια Σπουδών

Η ελάχιστη διάρκεια σπουδών για το Κοινό Εξ Αποστάσεως Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση είναι 2 έτη (μαζί με την Πρακτική Άσκηση) και η μέγιστη διάρκεια 4 έτη (μαζί με την Πρακτική Άσκηση).

Γλώσσα Διδασκαλίας: Ελληνική

Ελάχιστες Ευρωπαϊκές Πιστωτικές Μονάδες (ECTS): 120 ECTS
Έναρξη Μαθημάτων Χειμερινού Εξαμήνου : 28 Σεπτεμβρίου 2020
*Υπάρχει πιθανότητα πλήρωσης των θέσεων του προγράμματος, επομένως η διαδικασία υποβολής αιτήσεων ενδέχεται να διακοπεί πριν από τη λήξη της περιόδου αποδοχής αιτήσεων που είναι μέσα Αυγούστου. Τηρείται σειρά προτεραιότητας!

Δείτε Αναλυτικά Κορυφαία Μεταπτυχιακά εξ Αποστάσεως Προγράμματα

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Μεταπτυχιακά Εξ Αποστάσεως Προγράμματα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας μπορείτε είτε να συμπληρώσετε την αίτηση που έχουμε παρακάτω, είτε να επικοινωνήσετε μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή στα τηλέφωνα επικοινωνίας 210 300 3090 και 6970 524 400.
 

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ