{ Τελευταία νέα }

Πρόσφυγες επιχείρησαν να διαφύγουν μέσω του Ελ. Βενιζέλος, προσποιούμενοι τους βολεϊμπολίστες

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς του αεροδρομίου.


Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Πρόσφυγες επιχείρησαν να διαφύγουν μέσω του Ελ. Βενιζέλος, προσποιούμενοι τους βολεϊμπολίστεςΣύροι πρόσφυγες φορώντας αθλητικές στολές και κρατώντας μπάλες του βόλεϊ, επιχείρησαν να πετάξουν από το Ελ. Βενιζέλος με ουκρανικά διαβατήρια προς ευρωπαϊκό προορισμό.

 
Στην ανακοίνωσή της, η ΕΛ.ΑΣ αναφέρει τα εξής.
« Οι κατηγορούμενοι, οι οποίοι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων στην χώρα μας, προσήλθαν στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, για να ταξιδέψουν σε Ευρωπαϊκή Χώρα, κατέχοντας και κάνοντας χρήση για τον σκοπό αυτό γνήσιων Διαβατηρίων αλλοδαπής Χώρας, τα οποία όμως έχουν εκδοθεί υπέρ άλλων ατόμων.
Όπως διαπιστώθηκε τα ανωτέρω διαβατήρια ήταν καταχωρημένα ως κλαπέντα-υπεξαιρεθέντα-απολεσθέντα.
Σημειώνεται ότι οι ανωτέρω, προκειμένου να εξαπατήσουν τις αστυνομικές αρχές και να διαφύγουν της προσοχής τους, προσήλθαν από κοινού, φορώντας ομοιόμορφη αθλητική ενδυμασία ώστε να προσομοιάζουν σε ομάδα πετοσφαίρισης , φέροντας όμοια αθλητικά σακίδια, καθώς και δύο μπάλες πετοσφαίρισης.
Στον γενόμενο όμως αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι δεν ανήκουν σε κάποιο αθλητικό σωματείο και σκοπός τους ήταν να εξέλθουν παράνομα από τη Χώρα μας, κάνοντας χρήση των παραπάνω ταξιδιωτικών εγγράφων.
Οι ανωτέρω κατηγορούμενοι, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ