{ Τελευταία νέα }

Πρόσκληση γιατρού στους αρνητές του κορωνοϊου: Ελάτε για εξέταση ασθενών χωρίς μάσκα και χωρίς ειδική στολή


Κατηγορίες: Κοινωνία

Πρόσκληση γιατρού στους αρνητές του κορωνοϊου: Ελάτε για εξέταση ασθενών χωρίς μάσκα και χωρίς ειδική στολήΑνοιχτή πρόσκληση από γνωστό γιατρό στους αρνητές του κορωνοϊού: ''Ελάτε για εξέταση ασθενών χωρίς μάσκα και χωρίς ειδική στολή''.

Ο γνωστός αθλίατρος και γιατρός του Ιπποκράτειου νοσοκομείου  Αθηνών Νίκος Ραζής καλεί μέσα από μια ανάρτηση στις σελίδες του στα social media όποιον ενδιαφέρεται, να τον επισκεφτεί την ερχόμενη Παρασκευή προκειμένου να περάσει μαζί του μια ημέρα στην γενική εφημερία του νοσοκομείου.

Ο γιατρός αναφέρει ότι  όποιος ενδιαφέρεται θα είναι ευπρόσδεκτος αλλά θα πρέπει να υπογράψει και μια δήλωση με την οποία θα δέχεται σε συμμετάσχει στην εξέταση ασθενών με κορωνοϊό, χωρίς να φοράει μάσκα και την ειδική στολή:
“Επίσημη πρόσκληση σε αρνητη μάσκας και αρνητη ύπαρξης του κορονοιου να βρισκεται μεθαύριο στην γενική εφημερία μαζί μου για 9 ολόκληρες ώρες δίπλα μου χωρίς όμως μάσκα έχοντας βάλει βέβαια την υπογραφή του σε δήλωση του γραμμένη και υπογεγραμμένη από τον ίδιο. Δίπλα μου Μαζί μου Μέσα στους ασθενείς με κορονοϊό”.

Επίσημη πρόσκληση σε αρνητη μάσκας και αρνητη ύπαρξης του κορονοιου να βρισκεται μεθαύριο στην γενική εφημερία μαζί μου...

Posted by Nikos Razis on Tuesday, 29 September 2020

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ