{ }

Προσοχή. Κλειστοί δρόμοι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης την Κυριακή 19 Μαΐου 2019

Λόγω γυρίσματoς ταινίας μικρού μήκους


Κατηγορίες: Τελευταία νέα

Προσοχή. Κλειστοί δρόμοι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης την Κυριακή 19 Μαΐου 2019Η τροχαία παρακαλεί τους οδηγούς, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στο παραπάνω οδικό δίκτυο κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα.

Κλειστοί θα μείνουν την Κυριακή 19 Μαίου δρόμοι στο Κέντρο της θεσσαλονίκης, λόγω γυρισμάτων της ταινίας μικρού μήκους ΤόληςLive (ή Τορόντο), η οποία αποτελεί πτυχιακή εργασία του Τμήματος Κινηματογράφου Α.Π.Θ. 
 
Για τις ανάγκες των γυρισμάτων, έχει προγραμματιστεί διακοπή κυκλοφορίας και απαγόρευση στάσης και στάθμευσης στην οδό Πλουτάρχου και Προξένου Κορομηλά κατά τις ώρες 06:00 έως τις 22:00. 
 
Οι ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ από τις 06:00 έως τις 22:00 στις εξής οδούς: 
 
• Οδός Πλουτάρχου από τη συμβολή της με τη Λεωφ. Νίκης μέχρι τη συμβολή της με την οδό Μητροπόλεως 
• Οδός Προξένου Κορομηλά από τη συμβολή της με την οδό Καρόλου Ντήλ έως τη συμβολή της με την οδό Πλουτάρχου 
 
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τις οδούς Μητροπόλεως, Καρόλου Ντήλ και τους γύρω δρόμους της περιοχής. 
Η τροχαία παρακαλεί τους οδηγούς, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στο παραπάνω οδικό δίκτυο κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα. 
 
Η ταινία αφορά έναν ηλικιωμένο πρώην τραγουδιστή, που σκέφτεται να επιστρέψει στην καριέρα του στο σκυλάδικο, αλλά έρχεται αντιμέτωπος με το παρελθόν του, τις επιλογές που τον σημάδεψαν και το Τορόντο. 

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ