Πρόβλημα στον φωτεινό πίνακα του Καυτανζογλείου Σταδίου δημιούργησαν οι ισχυροί άνεμοι

Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν από το πρωί στη Θεσσαλονίκη δημιούργησαν πρόβλημα στον φωτεινό πίνακα του κεντρικού γηπέδου του Καυτανζογλείου Σταδίου ο οποίος περιστρεφόταν γύρω από τον πυλώνα στήριξής του, λόγω θραύσης του πύρου ακινητοποίησής του, αναφέρεται σε ανακοίνωση της διοίκησης του Σταδίου.

Η διοίκηση του Καυτανζογλείου, ζήτησε τη συνδρομή της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, ενώ το προσωπικό απέκλεισε τον χώρο κάτω και πέριξ από τον πίνακα,ώστε να εξακολουθήσει κανονικά η υπόλοιπη λειτουργία του σταδίου. Τις ημέρες αυτές διενεργούνται οι εξετάσεις για την εισαγωγή υποψηφίων στις στρατιωτικές σχολές. Από το συμβάν δεν κινδύνευσε κανείς ενώ το θέμα επιλύθηκε άμεσα.

Η διοίκηση του Σταδίου ευχαρίστησε για την συνδρομή τους τόσο την Πυροσβεστική η οποία και τοποθέτησε το ειδικό εξάρτημα για τη σταθεροποίηση του φωτεινού πίνακα, όσο και την Αστυνομία η οποία έλεγξε και επιβεβαίωσε την λήψη των κατάλληλων μέτρων ασφαλείας που έλαβε το Καυτανζόγλειο Εθνικό Στάδιο και συνέδραμε στην τήρηση της περιμέτρου ασφαλείας.

Λόγω των θυελλωδών ανέμων, παραμένουν οι ταινίες ασφαλείας γύρω από το σημείο του πυλώνα που στηρίζει τον φωτεινό πίνακα μέχρι την οριστική αποκατάσταση και τον σχετικό έλεγχο ασφαλείας.

«Συστήνουμε σε όλους τους πολίτες να τηρούν τις οδηγίες του προσωπικού του σταδίου ώστε να χρησιμοποιούν με ασφάλεια την εγκατάσταση», καταλήγει η ανακοίνωση.


Τρίτη 28 Μαρτίου 2023 | Φωτογραφία από depositphotos.com

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως