Πρώτη καταδυτική βουτιά στο Κολυμβητήριο Συκεών

Πρώτη καταδυτική βουτιά στο Κολυμβητήριο Συκεών

Αρχίζουν το Σάββατο 4 Αυγούστου τα μαθήματα εξοικείωσης με την υποβρύχια κολύμβηση

Με φόντο το πράσινο του περιαστικού δάσους Σέι-Σου και τα καταγάλανα νερά της υπερσύγχρονης πιστοποιημένης πισίνας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Συκεών, ξεκινά, αύριο Σάββατο 4 Αυγούστου, το φιλόδοξο πρόγραμμα υποβρύχιας κολύμβησης με την ονομασία «Πρόγραμμα Καταδυτικής Εμπειρίας SSI Try Scuba».
 
Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που ο δήμος Νεάπολης-Συκεών και η Κοινωφελής Επιχείρηση Υπηρεσιών (ΚΕΥΝΣ) υλοποιούν φέτος πιλοτικά με στόχο να προσφέρουν την ευκαιρία γνωριμίας και εξοικείωσης με την υποβρύχια κολύμβηση, με τους υπεύθυνους του προγράμματος, μάλιστα, να υπόσχονται στους συμμετέχοντες ότι αυτή η πρωτόγνωρη κολυμβητική εμπειρία θα τους συνεπάρει ολοκληρωτικά. 
 
Οι συμμετοχές για αύριο ανέρχονται σε 22 με τρία γκρουπ των 6-8 ατόμων, ήδη εγγεγραμμένοι αθλούμενοι του Κολυμβητηρίου Συκεών, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν υποβρύχια κολύμβηση με ασφάλεια, υπό το βλέμμα και την καθοδήγηση ειδικών εκπαιδευτών από την Σχολή Κατάδυσης NGUE-Northern Greece Underwater Explorers. Η όλη δραστηριότητα θα ξεκινήσει στη 1:30 μ.μ. και προβλέπει δύο εκπαιδευτικούς κύκλους διάρκειας 90 λεπτών ανά γκρουπ, που περιλαμβάνουν εκπαίδευση για τη χρήση καταδυτικού εξοπλισμού, κ.ά., ενώ θα διαρκέσει έως τις 6:30 μ.μ.
 
Το πρόγραμμα θα επαναληφθεί το Σάββατο 25 Αυγούστου και το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018, και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στη γραμματεία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Συκεών (πληροφορίες στο τηλ. 2310.200327).
 
 
 
 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως