Πρώτο ιατρείο παιδοουρολογίας στη Βόρεια Ελλάδα στο Νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς της Θεσσαλονίκης

Πρώτο ιατρείο παιδοουρολογίας στη Βόρεια Ελλάδα στο Νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς της Θεσσαλονίκης

Η Α’ Ουρολογική Κλινική του Α.Π.Θ., σε συνεργασία με την Α’ Παιδοχειρουργική Κλινική του ΑΠΘ και την Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς,  ξεκινά τη λειτουργία εξειδικευμένου εξωτερικού ιατρείου Παιδοουρολογίας, την Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015. 
 
Σημειώνεται ότι τα ουρολογικά προβλήματα αλλά και οι ουρολογικές χειρουργικές επεμβάσεις είναι από τα πιο συνηθισμένα θέματα υγείας (νυχτερινή ενούρηση, ουρολοιμώξεις, κυστεοουρητιρική παλινδρόμηση, υποσπαδίας, κ.α.) που αντιμετωπίζουν παιδιά και έφηβοι. Μπορούν, πλέον, να αντιμετωπίζονται υπεύθυνα και ολοκληρωμένα από εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό με την σύμπραξη των τριών κλινικών που έχουν ειδική ενασχόληση με το αντικείμενο.  
 
Το ιατρείο θα λειτουργεί  σε πλήρως αναμορφωμένο χώρο, στο νέο κτίριο των ειδικών μονάδων της Α’ Ουρολογικής κλινικής του Α.Π.Θ. Να σημειωθεί ότι στον ίδιο ανακατασκευασμένο χώρο και με πλήρη νέο εξοπλισμό λειτουργούν ήδη από τον Ιούλιο οι ειδικές μονάδες ακράτειας ούρων, ανδρολογίας και σεξουαλικών δυσλειτουργιών, παθήσεων προστάτη και ογκολογικού ουροποιητικού συστήματος.
 
Τηλέφωνο για ραντεβού (09.00πμ – 14.00μμ):  2310 963102
 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως