Πρωτοβουλία Εστίασης Θεσσαλονίκης: Δεν θα κλείσει η εστίαση στη Θεσσαλονίκη

Πρωτοβουλία Εστίασης Θεσσαλονίκης: Δεν θα κλείσει η εστίαση στη Θεσσαλονίκη

Aνακοίνωση εξέδωσε η «Πρωτοβουλία Εστίασης Θεσσαλονίκης» για τις πρόσφατες δημοσιεύσεις του τύπου περί κλεισίματος καταστημάτων εστίασης.

Lockdown της εστίασης, 16-22 Σεπτεμβρίου: ο κλάδος αγανάκτησε και απαιτεί δικαιοσύνη

H ανακοίνωση:
Με βάση τις πρόσφατες δημοσιεύσεις του τύπου περί κλεισίματος καταστημάτων που αφορούν την εστίαση, θα θέλαμε να δηλώσουμε ότι δεν τίθεται τέτοιας μορφής ενέργεια προς το παρόν από τα μέλη της «Πρωτοβουλίας Εστίασης Θεσσαλονίκης». Παρά το γεγονός ότι το ζήτημα της επιβίωσης είναι πρωταρχικό μέλημα για όλους μας, δεν υπάρχει καμία πρόθεση να προβούμε σε οποιαδήποτε σπασμωδική κίνηση, η οποία θα διαταράξει την ήδη υπάρχουσα βεβαρημένη κοινωνική συνθήκη.

Στα πλαίσια εναρμόνισης με όλο το κλίμα ανησυχίας και ασάφειας που κυριαρχεί στην κοινωνία, η «ΠΕΘ» αναμένει τα νέα μέτρα στήριξης για τον κλάδο και ανάλογα θα αποφασίσει για τις περαιτέρω ενέργειές της. Σε κάθε περίπτωση έχουμε ενημερώσει και έχουμε επικοινωνήσει όλα τα φλέγοντα ζητήματα που έχουν προκύψει στους αρμοδίους, ώστε να καταφέρει ο κλάδος μας να επιβιώσει στην παρούσα και επερχόμενη κρίση λόγω του Covid-19.

Για την «Πρωτοβουλία Εστίασης Θεσσαλονίκης»

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως