{ Τελευταία νέα }

Ψάχνεις έναν τρόπο για να ταξιδέψεις και να ζήσεις στο εξωτερικό χωρίς έξοδα;

 

Κατηγορίες: Τελευταία νέα

Ψάχνεις έναν τρόπο για να ταξιδέψεις και να ζήσεις στο εξωτερικό χωρίς έξοδα;Μήπως ψάχνεις έναν τρόπο για να ταξιδέψεις και να ζήσεις στο εξωτερικό χωρίς έξοδα;
Μην ψάχνεις πια, έχουμε την ιδανική λύση για εσένα: με τη συμμετοχή στο Πρόγραμμα Ανταλλαγής Κουλτούρας Au Pair, που σου προτείνει η aupairation ltd, μπορείς να ταξιδέψεις και να ζήσεις στο εξωτερικό, ακόμα και αν δε διαθέτεις την οικονομική άνεση!

Πρόγραμμα Ανταλλαγής Κουλτούρας Au pair

Ο θεσμός Au Pair είναι διαδεδομένος παγκοσμίως εδώ και πολλές δεκαετίες, με ειδική νομοθεσία και με πολύ μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων. 
Η aupairation ltd εγγυάται την ασφάλειά σου σε συνεργασία με πιστοποιημένα γραφεία του εξωτερικού που διαθέτουν πολύχρονη εμπειρία, όλα μέλη του διεθνούς οργανισμού IAPA (International Au Pair Association), και εξασφαλίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών του Προγράμματος καθώς και ένα ασφαλές περιβάλλον όσον αφορά στις υποψήφιες οικογένειες φιλοξενίας. 

Δωρεάν διαμονή - διατροφή, χαρτζιλίκι 

Σήμερα, που η αγορά εργασίας είναι κορεσμένη και το οικονομικό περιβάλλον ασφυκτικό και συνάμα πολύ απαιτητικό, είναι λογικό να νιώθεις απογοήτευση και να αναζητάς τη διέξοδο με το βλέμμα στραμμένο στο εξωτερικό. Η αλήθεια είναι ότι όλοι θα θέλαμε να φύγουμε αναζητώντας εμπειρίες, αλλά τα έξοδα για το άνοιγμα αυτό είναι δυσβάσταχτα. Πού θα πάω; Πού θα μείνω; Πώς θα ζήσω; Πού θα δουλέψω;
Με τη συμμετοχή σου στο Πρόγραμμα θα ζήσεις για 6-12 μήνες στο εξωτερικό σε μια οικογένεια που θα σε φιλοξενεί και θα σου παρέχει δωρεάν διαμονή, διατροφή, χαρτζιλίκι κ.α.

Τι κερδίζεις με το πρόγραμμα Ανταλλαγής Κουλτούρας Au pair

Με  το πρόγραμμα Ανταλλαγής Κουλτούρας Au pair σου δίνεται η ευκαιρία, χωρίς έξοδα 
- να βιώσεις μια χώρα, 
- να γνωρίσεις τον πολιτισμό  και τους ανθρώπους της,  
- να βελτιώσεις τις γνώσεις σου στη γλώσσα της, 
και όλα αυτά όχι σαν τουρίστας αλλά σαν πολίτης της.
 
Επίσης, μέσω του Προγράμματος
- έρχεσαι σε επαφή με ανθρώπους από όλο τον κόσμο και ταυτόχρονα  
- αποκτάς καινούριες εμπειρίες και δεξιότητες, 
στοιχεία απαραίτητα για την προσωπική και επαγγελματική σου εξέλιξη. 
 
Εσύ σε αντάλλαγμα, ασχολείσαι συγκεκριμένες ώρες της ημέρας με τα παιδιά και κάνεις ελαφριές εργασίες στο σπίτι, που σχετίζονται με αυτά. 
Ως Au Pair θεωρείσαι μέλος της οικογένειας και ο ρόλος σου είναι αυτός της μεγάλης αδελφής ή αδελφού

Τι πρέπει να κάνεις

Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ είναι να διαλέξεις τώρα έναν από τους έξι προορισμούς που σου προτείνουμε (Μ. Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία και Πορτογαλία) και να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου εδώ  Αν προτιμάς πάλι, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο τηλέφωνο 6972 833178 ή μέσω email στο [email protected] Περισσότερες πληροφορίες για τα κέρδη του Προγράμματος μπορείς να βρεις στο site μας www.aupairation.com.
Καθώς η προσωπική επαφή είναι πολύ σημαντική για εμάς, ένας άνθρωπος της aupairation ltd βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία μαζί σου, σε κάθε στάδιο του  Προγράμματος, ώστε να έχεις όση βοήθεια χρειάζεσαι για να πραγματοποιήσεις το όνειρό σου.
Κύριο μέλημά μας είναι να περάσεις καλά, να μείνεις ικανοποιημένος, να είσαι ασφαλής και να σε βοηθήσουμε να ανοίξεις τα φτερά σου, διαλέγοντας το πρόγραμμα που σου ταιριάζει.

Πρόγραμμα Ανταλλαγής Κουλτούρας Au pair, πληροφορίες

Επικοινώνησε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή επισκέψου την ιστοσελίδα μας:
facebook: aupairation ltd
τηλ. 6972 833178
Θεσσαλονίκη
 

 

:TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ___