Ιεκ Δελτα μέρα καριέρας

Ψηφιακές Ημέρες Καριέρας από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος της Χρονιάς ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, πιστός στη δέσμευση του για την άμεση επαγγελματική αποκατάσταση σπουδαστών και αποφοίτων πρωτοπορεί για άλλη μια φορά, διοργανώνοντας τις Ψηφιακές Ημέρες Καριέρας από τις 17 έως τις 21 Μαΐου 2021.

Για μία ολόκληρη εβδομάδα οι σπουδαστές και απόφοιτοι σε όλες τις πόλεις που χτυπά η καρδιά του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Πάτρα, Καλαμάτα, Χανιά και Ξάνθη, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν στελέχη των κορυφαίων εταιριών της χώρας και να περάσουν από online συνεντεύξεις, κλείνοντας μια θέση πρακτικής άσκησης ή μόνιμης απασχόλησης.


Συμμετοχή επιχειρήσεων στις Ψηφιακές Ημέρες Καριέρας

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 καλεί επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για σπουδαστές και αποφοίτους μας από τους τομείς σπουδών του ΙΕΚ:

– Υγείας & Αθλητισμού

– Μόδας & Ομορφιάς

– Μηχανοτρονικής & Τεχνικών Επαγγελμάτων

– Πληροφορικής & Ηλεκτρονικών

– Οικονομίας & Διοίκησης

– Εφαρμοσμένων Τεχνών

– ΜΜΕ & Ήχου

– Παιδαγωγικών & Κοινωνικών Υπηρεσιών

– Performing Arts

– Αγροτικής Κατάρτισης

Για δωρεάν συμμετοχή στις Ψηφιακές Ημέρες Καριέρας οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να έρθουν σε επαφή με το Γραφείο Σταδιοδρομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, ή στέλνοντας e-mail στο career@delta360.gr.

Ιεκ Δελτα 360 μέρα καριέρας


Η εκδήλωση

Οι Ημέρες Καριέρας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 αποτελούν διαχρονικά την πρώτη σημαντική εμπειρία διασύνδεσης που αποκτούν οι σπουδαστές με τις επιχειρήσεις.

Υιοθετώντας τις καινοτομίες και τις δυνατότητες που προσφέρει η ψηφιακή εποχή, ο εκπαιδευτικός όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 προχωρά στην διοργάνωση της συγκεκριμένης εκδήλωσης εξ ολοκλήρου ψηφιακά.

Προηγήθηκαν οι Virtual Career Days των τομέων Γαστρονομίας & Τουρισμού τον περασμένο Γενάρη, όπου πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 11.500 online συνεντεύξεις από 550 επιχειρήσεις του τουριστικού κλάδου, ενώ περισσότεροι από 3.000 σπουδαστές τοποθετήθηκαν σε θέσεις απασχόλησης για τη φετινή τουριστική σεζόν.

Οι σπουδαστές που συμμετέχουν στις Ημέρες Καριέρας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 έρχονται σε πρώτη επαφή με την επαγγελματική εμπειρία, δημιουργούν σημαντικές επαφές για την ανέλιξη τους, καθώς ταυτόχρονα εξοικειώνονται με τη διαδικασία της συνέντευξης.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως