Ανδρούλακης

Ψήφισε ο Νίκος Ανδρουλάκης: «Καλώ τους πολίτες να γυρίσουν την πλάτη στην τοξικότητα»

Ο κ. Ανδρουλάκης κάλεσε τους πολίτες «να γυρίσουν την πλάτη στην τοξικότητα και τη διχόνοια και σε όσους περιφρονούν τα πραγματικά τους προβλήματα».

Στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αρκαλοχωρίου (εκλογικό τμήμα 431) ψήφισε στις 10 το πρωί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης.

«Ήρθε η ώρα του ελληνικού λαού. Καλώ κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα με ελπίδα και αισιοδοξία να στηρίξουν την νέα προσπάθεια που κάνουμε.

Θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για ένα ισχυρό κοινωνικό κράτος, με ίσες ευκαιρίες για όλους και βθώσιμη ανάπτυξη που θα σέβεται το περιβάλλον. Τους καλώ να γυρίσουν την πλάτη στην τοξικότητα και τη διχόνοια και σε όσους περιφρονούν τα πραγματικά τους προβλήματα.

Είναι ικανοί να γίνουν ικέτες των ψήφων της Χρυσής Αυγής και να στήσουν ένα παρακράτος σε βάρος του λαού» είπε ο κ. Ανδρουλάκης και πρόσθεσε ότι ψηφίζει στο Αρκαλοχώρι για να υπογραμμίσει ποιο ήταν το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη, «καθώς δύο χρόνια μετά το σεισμό οι κάτοικοι συνεχίζουν αν ζουν κάτω από δραματικές συνθηκες στα container».


Θεσσαλονίκη 21 Μαΐου 2023

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως