Υπ. Εξωτερικών

Πτώση Αntonov: Διάβημα και στην Ουκρανία στέλνει η Ελλάδα

Με εντολή του Υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια, ο Γενικός Γραμματέας, Θεμιστοκλής Δεμίρης, πραγματοποίησε διάβημα και στον Ουκρανό Πρέσβη στην Αθήνα, για τη συντριβή του αεροσκάφους Antonov στην Καβάλα.

Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, το διάβημα αφορά την ανάγκη πρότερης ενημέρωσης της ελληνικής πλευράς για την φύση του φορτίου του ουκρανικού αεροσκάφους.

Νωρίτερα, σήμερα, έγινε γνωστό ότι ο πρέσβης της Ελλάδας στο Βελιγράδι, με εντολή του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια, θα κάνει άμεσα διάβημα σχετικά με το φορτίο που μετέφερε το αεροσκάφος Antonov, που είχε απογειωθεί από τη Νις της Σερβίας με προορισμό τη Ντάκα του Μπαγκλαντές.

Διαβάστε επίσης:

Διάβημα Αθήνας σε Βελιγράδι για το φορτίο του Antonov

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε