{ Τελευταία νέα }

Πώς έβγαλαν την 7χρονη Βαλεντίν από την Ελλάδα - Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ


Κατηγορίες: Τελευταία νέα

Πώς έβγαλαν την 7χρονη Βαλεντίν από την Ελλάδα - Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣΗ επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για τη ''φυγή'' της Βαλεντίν αό την Ελλάδα

Η 7χρονη μετέβη αεροπορικώς στο Παρίσι, συνοδευόμενη από συγγενικό πρόσωπο. O πατέρας της ετοιμαζόταν να φύγει για την Γαλλία, έχοντας ήδη εκδώσει εισιτήριο για σήμερα αλλά η αναχώρησή του απετράπη, λόγω της προσαγωγής και εξέτασης του από τις αστυνομικές αρχές.

Σημειώνεται ότι ο πατέρας διέψευδε κατηγορηματικά τους γονείς των άλλων μαθητών αλλά και τις μαρτυρίες γειτόνων για αναχώρηση ανδρών με βαλίτσες από το σπίτι του. Όπως όμως αποδείχθηκε, το παιδί είχε όντως πετάξει για Γαλλία στις 21 Δεκεμβρίου με άλλο διαβατήριο - γεγονός που εγείρει ερωτήματα και για τον έλεγχο στο αεροδρόμιο. 

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

«Στο πλαίσιο έρευνας που πραγματοποιεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, μετά τη δήλωση εξαφάνισης 7χρονης ανήλικης υπηκόου Κονγκό την 24-12-2019, προέκυψαν τα ακόλουθα:

-ο πατέρας ψευδώς δήλωσε την εξαφάνιση της κόρης του, καθώς σε συνεννόηση με συγγενικό του πρόσωπο είχε μεθοδεύσει τη μετάβαση της στο εξωτερικό,

-η ανήλικη την 21-12-2019 μετέβη αεροπορικώς στο Παρίσι, συνοδευόμενη από το παραπάνω συγγενικό πρόσωπο, για την αναχώρηση της χρησιμοποιήθηκε το διαβατήριο της κόρης του παραπάνω συγγενικού προσώπου.

-Επιπλέον ο πατέρας της, έχοντας εκδώσει μάλιστα και αεροπορικό εισιτήριο, είχε σχεδιάσει τη μετάβαση του στη Γαλλία την 12-02-2020. Η αναχώρηση απετράπη λόγω της προσαγωγής και εξέτασης του από τις αστυνομικές Αρχές.

-Σήμερα το πρωί παρουσία αστυνομικών υπήρξε επικοινωνία - βιντεοκλήση του πατέρα με την ανήλικη κόρη του. Για την υπόθεση υπάρχει στενή συνεργασία με τις αρμόδιες Γαλλικές Αρχές, ενώ έχει ενημερωθεί ο Εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης Αθηνών.

Οι έρευνες για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης συνεχίζονται». 

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ