Χυλοδαρμός στα Λαδάδικα

Πυγμάχοι ξυλοκόπησαν ζευγάρι στα Λαδάδικα (ΒΙΝΤΕΟ)

Καταγγελία για ξυλοδαρμό από ομάδα 10 ατόμων με μαύρα ρούχα και ξυρισμένα κεφάλια

Θεσσαλονίκη 11.10.2022: Την Παρασκευή 4.11 γύρω στις 03.00 η ώρα τα ξημερώματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης 20χρονος νεαρός με τη φίλη του δέχθηκαν επίθεση από αθλητές πυγμαχίας.

Ειδικότερα, στα Λαδάδικα ο νεαρός οδηγούσε το αυτοκίνητό του και μέσα σε αυτό ήταν και η κοπέλα του. Κάποια στιγμή μία ομάδα πέντε ατόμων τους πλησίασαν και ξεκίνησαν να βρίζουν και να χτυπούν τον 20χρονο ενώ ήταν μέσα στο αυτοκίνητο και όταν ο νεαρός βγήκε από το όχημά του,  ήρθαν και άλλα πέντε άτομα.

Όπως αναφέρει ο 20χρονος στο MEGA: «Ήμουν μέσα στο αυτοκίνητο και πήγα να πάρω την κοπέλα μου. Στην αρχή ήταν τέσσερα άτομα μπροστά μου μέσα στη μέση του δρόμου, οι τρεις έκαναν στην άκρη ο ένας όμως έμεινε και ξεκίνησε να με βρίζει. Όταν αντιλήφθηκα ότι απευθύνεται σε εμένα τον ρώτησα τον λόγο που με βρίζει ξαφνικά κάποιος μου όρμησε μέσα στο αμάξι. Άνοιξα την πόρτα για να προσπαθήσω να τους απωθήσω».

Κατέβηκε μετά από λίγο και η κοπέλα του 20χρονου και χτύπησαν και το κορίτσι στο κεφάλι. Αργότερα η φασαρία συνεχίστηκε και η Αστυνομία βρέθηκε στο σημείο του ξυλοδαρμού.

Οι δράστες ήταν με μαύρα ρούχα και ξυρισμένα κεφάλια και φαίνεται να είναι αθλητές πυγμαχίας.